REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

JALE pe LITORAL! MAI MULTE PERSOANE în PERICOL de ÎNEC; autorităţile, în ALERTĂ

JALE pe LITORAL! MAI MULTE PERSOANE în PERICOL de ÎNEC; autorităţile, în ALERTĂ

Replica API 30 august 2020 | 14:30 4736

În sudul litoralului este o desfășurare imensă de forțe. Militari ISU Dobrogea, elicopterul SMURD, scafandri și mai multe ambulanțe intervin pe plajele din Venus, Olimp și Vama Veche.

„Tot sudul litoralului începând de la Vama Veche până în Olimp avem toate forțele inspectoratului: terestre: 4 SMURD, șenilate; pe mare ambarcațiunea din Portul Mangalia și echipaje de scafandri) și aerian (elicopterul) care desfășoară activități de căutare salvare sau acordare prim ajutor medical pentru cel puțin 7 persoane printre care copii, fie dispăruți în mare, în pericol de înec sau resuscitați pe plajă. În momentul de față încă se primesc apeluri pe 112 din zona menționată. Forțe suplimentare: 4 saj B2, 1 saj C, nave de la ARSVOM și Garda de Coastă.

Misiunea este un dinamică, este dificil de acționat din cauza gradului de agitație al mării. Toți colegii sunt angrenați în gestionarea situațiilor de urgență apărute” transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

UPDATE

Potrivit reprezentanților ISU, în stațiunea Neptun o persoană scoasă din mare refuză transportul la spital, în Venus, un copil în vârstă de 9 ani a fost scos din mare cu probleme respiratorii și transportat la spital și o femeie în stop cardiorespirator a fost transportată tot la spital. În Olimp, un bărbat de 76 de ani a fost declarat decedat, în Jupiter, o persoană refuză transportul la spital, în Vama Veche, 3 persoane au fost scoase din mare, refuză transportul la spital. În momentul de față a mai rămas o persoană disparută în mare, la Venus.

Toate apelurile din această zonă au fost începând cu ora 11:30, până în jurul orei 12:30.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astazi a fost super oferta la inec , inghesuiala mare ,ce sa zic . Exect cum a mai sus cineva , daca le este atrasa atentia ca nu au voie in apa devin impertinenti , au fost cazuri de salvamari batuti.... ceeee , cine esti tu sa-mi spui mie ce sa fac !
3
0
ghertzoii veniti la mare cu bonurile primite moka de la pesede adica pe banii nostri nu se mai satura cu hamsiile cu horele cu manelele si cu mincatul de seminte pe plaja .S-au gindit sa fie hrana pentru pesti .E selectie naturala atita tot .
7
4
de ce jale mare, distractie au vrut, distractie au gasit. Cine te-a oprit sa respecti regulile impuse- steagul rosu nu-ti spune nimic? Jalea o interpretez cand exista un accident provocat intentionat, s-au vazut situatii sau condusul necontrolat in trafic. La 76 ani, aveai viata in fata-era de datoria ta sa ti-o prelungesti. Cu apa nu tejoci. Dzeu sa-i ierte
7
1
Mda,ce si-au zis tarletii astia? E ultimul week-end din vara asta,sa nu ratam ocazia sa ne inecam! Nu tin cont de nici o avertizare,nu stiu semnificatia culorilor de pe steaguri,mai sunt si tari in gura sau agresivi fizic,daca le spui ceva!Unii o cauta cu lumanarea!
6
1
d-zeu sa-l ierte, da' la 76 de ani ce mai cauta sa faca baie in mare ?
3
2
Mai ducetiva dracului acasa toparlanilor
6
1
Marea Neagra are destula apa sa bea toti dobitoci care intra in ea..
8
1
Daca toparlanul si-a rupt din cur pentru cateva zile la mare, de ce nu e lasat sa aiba parte de un inec plus salvare la limita, incluse in sejur?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367