REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Jamie Oliver şi soţia sa, Jools, 20 de ani de iubire şi multe acuzaţii de infidelitate

Jamie Oliver şi soţia sa, Jools, 20 de ani de iubire şi multe acuzaţii de infidelitate

Replica API 15 mai 2020 | 00:00 1171

Jamie Oliver şi soţia sa, Jools, vor sărbători în această vară 20 de ani de la nuntă, dar relaţia lor nu a fost întotdeauna una idilică.

Jamie Oliver şi soţia sa, Jools

Celebrul bucătar de 44 de ani şi soţia sa, mai mare cu un an, sunt împreună de când erau adolescenţi. S-au căsătorit în iulie 2000 şi au împreună cinci copii - Poppy (18), Daisy (17), Petal (11), Buddy (9) ) şi River (3). Cu toate acestea, povestea lor nu a fost una uşoară. Jamie a subliniat într-un interviu că nu o va înşela niciodată pe soţia sa, dar asta nu a împiedicat-o pe Jools să se îndoiască de fidelitatea lui. În urmă cu câţiva ani, ea a recunoscut că are momente în care îl spionează.

„Îi verific e-mailul, Twitter-ul, telefonul. Totul pare bine. El spune că sunt o fată geloasă, dar cred că sunt precaută ”, a spus Jools, scrie click.ro.

La rândul lui, Jamie a recunoscut că au avut perioade în care s-au blocat într-o rutină şi că mariajul nu a fost unul uşor. Ani mai târziu, el a povestit că Jools nu a putut scăpa niciodată de senzaţia că e înşelată. „Eu nu îmi fac griji, dar ea face asta”, a spus Jamie.

”M-a acuzat că am o aventură pentru că am dispărut pentru scurt timp şi când am revenit eram verde în genunchi. Era sezonul dovlecilor şi eu intrasem pe parcela cu legume”, a mărturisit Oliver. De asemenea, el a recunoscut că îi pare rău că nu a petrecut mai mult timp cu copiii săi, iar asta din cauza muncii istovitoare pe care o are. Cheful spune că vorbeşte cu copiii săi în mod regulat despre tot şi încearcă să menţină o relaţie armonioasă.

Ba mai mult, a reuşit alături de soţia sa să depăşească apele tulburi. Cuplul este astăzi mai fericit ca niciodată, iar toate problemele par să fi fost lăsate în trecut. Cei doi au anunţat că îşi vor reînnoi jurămintele în această vară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212