REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Jandarmeria Română a organizat un exercițiu de antrenament. Video

Jandarmeria Română a organizat un exercițiu de antrenament. Video

Georgiana BOGLEA 12 aprilie 2024 | 14:47 569

Amenințare cu bombă la un concurs de enduro organizat la Sărata Monteoru. Una dintre persoanele participante a fost sechestrată.

Jandarmeria Romana a organizat un exercitiu de antrenament. Video

Din fericire, vorbim de un scenariu fictiv și nu o realitate. Este vorba despre un exercițiu de antrenament, denumit SAREX, organizat de Jandarmeria Română.

Acesta s-a desfășurat săptămâna aceasta, pe parcursul a patru zile, in stațiunea Sărata Monteoru din județul Buzău și a reunit peste 300 de cadre din Jandarmeria Română, parteneri din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, Serviciul Salvamont Vrancea și alte instituții cu atribuții într-un astfel de caz.

Pe parcursul exercițiului, s-a urmărit rezolvarea a circa 50 de incidente simulate, ce au implicat acțiuni de căutare și salvare în mediul greu accesibil, diferite tipuri de intervenții pe linie de ordine publică și situații de urgență, precum și actiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii unor acte teroriste.

De asemenea, la activitățile desfășurate au participat peste 400 de elevi din instituțiile de învățământ din județul Buzău, care au putut observa modul de intervenție al forțelor de ordine. 

Mulțumim pentru cooperare și sprijinul acordat tuturor reprezentanților din cadrul MAI, DSU, IGJR, IGPR, IGSU, SRI, MApN care au participat la activitate.

De asemenea, îi felicităm pe colegii noștri din cadru Direcției Management Operațional pentru organizarea acestui exercițiu, care face parte din cadrul Programului RESILIENCE, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272