REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Jandarmii, la datorie în minivacanţa de Rusalii

Jandarmii, la datorie în minivacanţa de Rusalii

Replica API 1 iunie 2017 | 00:00 205

Peste 200 de jandarmi constănţeni vor acţiona zilnic în perioada 01 - 05 iunie a.c., împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pe raza judeţului Constanţa, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă pentru cei care vor alege litoralul Mării Negre drept destinaţie în vederea petrecerii perioadei de minivacanţă. Astfel, jandarmii vor fi prezenţi în Constanţa, Medgidia, Cernavodă, Hârşova, Mihail Kogălniceanu, Mamaia, Eforie, Techirghiol, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, în cadrul patrulelor mixte şi echipajelor de intervenţie.

Concomitent cu menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în perioada 31 mai - 05 iunie a.c., peste 100 de jandarmi vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a adunărilor publice cultural-artistice, sportive, promoţionale ce vor fi organizate în zona de competenţă, dintre care amintim: meciul de fotbal dintre echipele A.S.Litoral Corbu şi A.S.S.C.S. Farul Constanţa ce va avea loc astăzi 31 mai; manifestările cultural artistice organizate la Constanţa, Mangalia, Medgidia, Cernavodă şi Ciobanu cu ocazia Zilei Copilului în perioada 31 mai-01iunie; Marşul sănătăţii pe biciclete ce va avea loc în municipiul Constanţa în data de 31 mai; procesiunea religioasă (icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului) organizată de Biserica Sfântul Haralambie, în data de 01 iunie; Târgul de artă şi antichităţi organizat în Piaţa Ovidiu în perioada 02-05 iunie; evenimentul informativ şi de ecologizare organizat pe faleza Cazino Constanţa cu prilejul Zilei Mediului, în data de 03 iunie; concursul sportiv “Triatlon fără asfalt” pe plaja din localitatea 2 Mai, în data de 03 iunie; meciul de fotbal dintre echipele A.S.S.C.S. Farul Constanţa şi C.S. Ovidiu ce se va disputa în data de 03 iunie; manifestările cultural-artistice şi sportive organizate cu ocazia Zilei comunei Pecineaga, Zilei comunei Tortomanu, Zilei comunei Rasova şi Zilei satului Negureni în data de 04 iunie; meciul de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi A.H.C. Potaissa Turda în data de 04 iunie. Totodată, în perioada minivacanţei de Rusalii peste 130 de jandarmi vor acţiona zilnic pentru asigurarea pazei şi protecţiei instituţionale la cele 32 de obiective din competenţă.

În perioada 01-04 iunie a.c., jandarmii constănţeni vor desfăşura şi acţiuni preventive pe linia respectării normelor legale referitoare la activităţile de picnic, în scopul conştientizării cetăţenilor cu privire la importanţa deosebită a protejării mediului înconjurător dar şi pentru prevenirea incendiilor în zonele împădurite.

M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272