REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Jandarmii vor fi prezenți la meciul dintre Farul Constanța și Sepsi

Jandarmii vor fi prezenți la meciul dintre Farul Constanța și Sepsi

Ana Maria LIPAN 19 martie 2023 | 00:00 764

Duminică, 19 martie, începând cu ora 16.30, pe stadionul Central al Complexului Academiei de Fotbal ,,Gheorghe Hagi” din localitatea Ovidiu se dă startul Play-Off-ului în cadrul Superligii de fotbal pentru F.C.V. Farul Constanța care va întâlni echipa A.C.S. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.  


 Jandarmii vor fi prezenti la meciul dintre Farul Constanta si Sepsi
Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului sportiv, peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor acționa pentru prevenirea apariției unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică în zona stadionului.

Având în vedere interesul crescut al suporterilor pentru acest meci, pentru evitarea creării de ambuteiaje și a timpilor mari de așteptare la porțile de acces, reamintim faptul că accesul în stadion se va face începând cu ora 14.00.

Totodată, precizăm că legislația în vigoare interzice următoarele:
•    afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;
•    accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților;
•     deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;    
•    aruncarea asupra celorlalți spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.
Participanții au obligația de a respecta măsurile stabilite de către organizator și forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive, și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.    
Recomandăm spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va dati seama cata minte au aia de merg la meciuri,daca e nevoie de jandarmi. Se supara daca le spui ca sunt primitivi .
0
1
Jandarmii erau prezenți la toate meciurile Rămâne de văzut fairplay daca va fi la stadion Nu trebuie ajuns să se strige cuvinte urâte spre adversar Jucați fotbal faceți spectacol FORZA FARUL
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218