REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Jandarmul anului a fost desemnat de la Constanța!

Jandarmul anului a fost desemnat de la Constanța!

Replica API 3 aprilie 2019 | 01:15 570

"A fost cursa vieții mele, am alergat cu fetița 3 kilometri pe jos până la ambulanță" a spus plutonier major Nicușor Iancu, desemnat jandarmul anului 2018.

“Înainte de a fi jandarm, sunt părinte și în permanență m-am gândit la fata mea. Aș fi făcut orice pentru ca micuța înțepată de albine să nu-mi moară în brațe” a declarat imediat după dificila intervenție plutonier major Iancu Nicușor, desemnat jandarmul Anului 2018. În 29 iulie 2018, acesta se afla în misiune de supraveghere a frontierei de stat, alături de un coleg de la Garda de Coastă. În jurul orei 20.00, au fost alertați cu privire la faptul că într-o zonă izolată de pe raza localității Dumbrăveni, județul Constanța, un copil de trei ani ani a fost înțepat de albine și a intrat în șoc anafilactic. Cum drumul de acces era impracticabil din cauza ploilor abundente, iar ambulanța nu putea ajunge până la fetiță, fără să stea pe gânduri, cei doi subofițeri au luat decizia de a o transporta pe brațe 3 kilometri, până la mașină. Copila a ajuns astfel, în timp util, la spital unde a primit îngrijirile de specialitate necesare. "La fel ca plutonierul major Iancu Nicușor, sunt mulți jandarmi care, zilnic, intervin în situații dificile, situații care fac de multe ori diferența între viață și moarte. Lor și familiilor care îi susțin, le mulțumim și îi asigurăm de întreaga noastră prețuire", au precizat reprezentanții GMJ Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru 21.29, MMM si RUCNIALUP de la dreapta la stanga ta, idiotule !
1
0
Dedicatia din nume este pentru prostii ca tine daca inca nu te-ai prins! Te cam deranjeaza adevarul, nu-i asa?
1
1
Un om bun, pacat ca poarta in haina rusinii, MUIE PSD, MUIE JANDARMERIA.
0
1
Pentru 16.30, numele tau citit de la dreapta la stanga doar pentru tine, MMM, cu mare dedicatie tie personal !
2
3
Fara a generaliza, spui jandarmerie spui jeg!!
6
6
Merita tot respectul nostru ! Un roman adevarat !
4
7
Felicitari Jandarmului ! Iar comentatorii de kkt ar trebui sa stie ca a fi OM este mai presus decat orice !
4
8
Au uitat sa spuna si cate pulane si gaze am donat la prostime . Mai luam un premiu de la psd.
8
4
Autorul sau autoarea scrie "cei doi subofiteri au luat decizia de a transporta pe brate 3 km."atunci de ce nu a fost declarat si cel de al doilea jandarmul anului?
5
1
Ce comenturi de frustrati...Felicitari pt jandarm,totusi!
3
6
Pai cred ca orice om normal ar fi facut la fel. Si eu muncesc zilnic si nu ma felicita nimeni pentru asta. Lasati-ma cu articole despre politistii, jandarmii si pompierii care muncesc de zor. Toti facem asta.
2
4
Sugi pula cu toata jandarmeria sa-mi tarai coaile prin coliva voasta pomanagiilor.
4
10
ai lasa. ai alergat tu 3 km cu fata-n brate? da de masini de teren ai auzit bai cap de oaie? sau macar de carute? vai de pvla voastra de mincinosi badarani tupeisti si PROSTI DE BUBUITI! Sa vedeti voi ce-o s-o v-o luati de n-o sa stiti de cum va cheama!
4
5
ce fata de bou are! numa buna de facut trofeu si atarnat pe perete!
10
14
Pentru astia doi de mai jos... Care de fapt pare unul si acelasi... Mai pitpalacule, de ce nu te faci si tu jandarm? Sau esti atat de prost ca tu te incalti cu scutul si te apuci de supt b2 - ul gandintute ca este acadea... Esti atat de mic la suflet incat nu meriti nici sa se pise o furnica pe tine... Daca esti impotent, nu mai re da in stamba... Jandarmeria are rolul ei... Sa bata fraieri ca tine...
7
11
eu la jandarmi acum 30 ani dar am cazut la proba de sport,am facut politehnica Bucuresti material rulant si acum lucrez agent de paza 1200 lei pe 240 ore,patronul ma fura,la 168 ore trebuia sa iau 1260 lei fara spor de noapte.
11
3
La cat banet baga statul in ei, ar tb sa isi faca datoria..ajunge un biet jandar la 4000leisalariu si au doar liceul..daca stiu sa dea cu bata. Nu astepta felicitari ptr ca ti-ai facut datoria, pentru asta esti platit. De cand ati gazat oamenii fara sa ganditi,pentru mine sunteti brute care actioneaza la ordin si atat.
13
9
A facut ceea ce era normal, asta ii este meseria. Toata viata lui a mancat banii statului si o sa mai manance pana moare. Prostii felicita pe unu care il platesc sa stea degeaba ca si-a facut meseria!
14
12
Felicitari!
8
8
Un mare om si caracter! Felicitari!
16
7
Felicitari !!!
16
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212