REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Mar., 18 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6764
21.2° Constanța Marți, 18 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6764
 

Jason Momoa iese din zona de confort în serialul documentar ''On the Roam''

Jason Momoa iese din zona de confort în serialul documentar ''On the Roam''

A.F. 19 ianuarie 2024 | 00:00 302

Jason Momoa este entuziasmat să renunţe la veleităţile sale actoriceşti şi să se prezinte în faţa publicului aşa cum este în realitate, în noul său serial documentar "On the Roam", relatează joi Reuters.

Jason Momoa iese din zona de confort in serialul documentar ''On the Roam''Jason Momoa

În serialul documentar "On the Roam", transmis pe platforma MAX şi produs de Discovery Channel, starul din "Aquaman", Jason Momoa, călătoreşte prin Statele Unite şi întâlneşte specialişti pasionaţi de activitatea pe care o desfăşoară.

"Veţi avea ocazia să mă vedeţi fără a mă ascunde în spatele personajului pe care încerc să-l interpretez, ştiţi voi, regele cuiva sau un războinic de undeva, tipul ăsta grozav sau tipul ăla ciudat. Sunt 100% eu. Aşa de înfricoşător", a declarat actorul american într-un interviu.

În acest serial, ale cărui prime două episoade au premiera la 18 ianuarie, Momoa găseşte conexiuni între oamenii din diverse domenii, de la muzicieni la meşteşugari.

"Ceea ce-i grozav e că, deşi călătorim în jurul lumii, este ca şi cum ai căpăta perspectiva intimă a pătrunderii în lumea cuiva, în toate aceste lumi diferite şi frumoase", a povestit el.

Momoa obişnuieşte să cunoască îndeaproape cultura locală în timpul călătoriilor sale pentru filmări sau de plăcere, notează Reuters.

Fiecare persoană şi fiecare loc pe care l-a vizitat pentru serialul documentar a oferit ceva special şi autentic, a explicat actorul din seria "Game of Thrones". "Întotdeauna poţi să găseşti un lucru extrem de interesant sau o persoană extrem de interesantă şi pur şi simplu să stai şi să asculţi", a povestit el.

Actorul american este, de asemenea, producător executiv al serialului "On The Roam", alături de Brian Andrew Mendoza, care a produs "Braven" (2018), cu Momoa în rol principal.

Deşi se teme să îşi dezvăluie latura personală, actorul se arată optimist în privinţa faptului că oamenii vor aprecia poveştile prezentate, adăugând că îşi pune mereu întrebări legate de audienţă sau de calitate. "Depun toată dragostea şi munca mea asiduă şi sper ca oamenilor să le placă", a adăugat vedeta, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616