REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Jason Momoa va juca în filmul 'Sweet Girl' pentru Netflix

Jason Momoa va juca în filmul 'Sweet Girl' pentru Netflix

Replica API 31 iulie 2019 | 00:00 601

Jason Momoa

Actorul american Jason Momoa va fi protagonistul şi producătorul filmului de acţiune 'Sweet Girl' al platformei Netflix, a informat luni compania într-un comunicat citat de EFE.

După ce a devenit celebru datorită serialului 'Game of Thrones', Momoa - care trece printr-un moment profesional foarte bun datorită peliculei 'Aquaman' (2018) - va conduce distribuţia acestui film regizat de debutantul Brian AndrewMendoza.

"Sunt emoţionat să mă alătur din nou Netflix", a asigurat Momoa, care a colaborat cu gigantul digital la serialul 'Frontier'.

Brian Andrew Mendoza a fost de asemenea producător executiv la 'Frontier', un serial la care au colaborat şi producătorii noului film 'Sweet Girl', Brad Peyton şi Jeff Fierson.

'Sweet Girl', a cărui dată de lansare încă nu este prevăzută, prezintă povestea unui bărbat care jură să răzbune moartea soţiei sale în timp ce încearcă să-şi protejeze fiica.

"Când am citit scenariul, am ştiut că există un singur actor care poate aduce seriozitate şi profunzime rolului lui Cooper, iar acesta este Jason. Este de asemenea filmul perfect pentru ca Brian să-şi facă debutul ca regizor", a precizat Jeff Fierson.

Având-o alături pe Amber Heard, Momoa a lansat anul trecut 'Aquaman', un film în regia lui James Wan şi aparţinând universului supereroilor Warner Bros. şi DC Comics care a avut încasări în întreaga lume de 1,148 miliarde de dolari.

Printre proiectele sale viitoare se numără şi noua ecranizare a 'Dune', pe care o pregăteşte cineastul Denis Villeneuve.

Jason Momoa face parte dintr-o distribuţie de vedete între care mai figurează Timothée Chalamet, Javier Bardem, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgaard, Zendaya, Josh Brolin şi Charlotte Rampling. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272