REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Jean-Claude Van Damme, vacanţă alături de o româncă

Jean-Claude Van Damme, vacanţă alături de o româncă

Replica API 5 ianuarie 2021 | 00:00 3043

Durul din filmele cu bătăi care făceau ravagii în anii ′90 este un familist convins.

Mai exact, un fiu foarte grijuliu cu cea care i-a dat viaţă, pe numele ei Eliana Van Varenbergh. Ajuns la 60 de ani, Jean-Claude Van Damme, şi-a răsfăţat mama belgiancă cu o vacanţă de vis pe insula caraibeană St. Barts, acolo unde mama şi fiul au petrecut sărbătorile de iarnă.

Jean-Claude Van Damme

Fostul star al filmelor de acţiune a fost fotografiat la o plimbare pe străzile inundate de soare ale insulei, în timp ce împingea căruciorul mamei sale foarte în vârstă, cei doi fiind însoţiţi de alte două persoane a căror identitate este necunoscută.

Jean-Claude Van Damme, Eliana Van Varenbergh

Actorul de origine belgiană a documentat vacanţa lui alături de mama sa în multe clipuri postate pe Instagram, unul dintre acestea arătându-i pe cei doi cum iau prânzul la un restaurant cu privelişte asupra oceanului.

După cum puteţi observa în clipul de mai sus, Van Damme şi mama lui au fost salutaţi chiar de o fană româncă, pe numele ei Daniela, pe când admirau apusul pe plajă. Actorul i-a cerut fanei sale să-i salute pe admiratorii lui de pe Instagram în limba română, în timpul live-ului pe care Van Damme îl făcea de pe insulă.

E posibil ca Van Damme să fi fost însoţit în vacanţa lui exotică şi de mai tânăra lui iubită, ucraineanca Alena Kaverina, cu care acesta are o relaţie de circa zece ani, deşi este căsătorit, încă, cu a cincea lui nevastă, Gladys Portugues, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt peste tot si dispuse la orice. Din pacate asta e adevarul. Fara sa le jignesc pe cele care muncesc din greu si nu fac compromisuri.
3
0
sunt precum covid ul ,sunt peste tot
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212