REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Jennifer Grey, actrița din „Dirty Dancing“: „Operaţia la nas m-a distrus“

Jennifer Grey, actrița din „Dirty Dancing“: „Operaţia la nas m-a distrus“

Replica API 21 aprilie 2022 | 00:00 1591

Dezvăluiri şocante! Jennifer Grey, care a jucat în film alături de Patrick Swayze, în celebrul film ”Dirty Dancing”, a spus că, după ce s-a operat la nas, nu a mai prins nici un rol.

Peste noapte şi-a pierdut identitatea şi cariera

Actriţa Jennifer Grey (62 de ani), partenera lui Patrick Swayze din filmul de mare succes ”Dirty Dancing” (”Dans murdar”), din 1987, a povestit că mama ei a insistat să se opereze la nas după ce a apărut pe marile ecrane. După două intervenţii chirurgicale de rinoplastie, nu a mai prins nici măcar un rol. Aspectul ei s-a schimbat atât de mult, din cauza noului nas, încât oamenii nu au mai putut s-o recunoască, scrie click.ro.

Publicul o iubea aşa cum o ştia din film. Cu noul nas, nu mai interesa pe nimeni, De aceea, cineaştii de la Hollywood nu i-au mai oferit niciodată alte roluri. Actriţa a făcut dezvăluirile incendiare într-o nouă carte de memorii intitulată ”Out of the Corner”.

Jennifer a povestit că mama sa, Jo Wilder, a fost cea care a insistat ca ea să se supună operaţiilor de rinoplastie. Femeia zicea că, tocmai, din cauza nasului ei, iniţial, nu va mai fi distribuită în filme. Încă de când era mică, mama sa îi spunea: ”Nu poţi fi evreică, nu poţi arăta a evreică”, la Hollywood. Jennifer Grey are origini evreieşti şi avea un nas specific etniei sale, spune actriţa în carte. Însă asta nu a împiedicat cu nimic să se bucure de un succes atât de mare în rolul Baby Houseman din filmul ”Dirty Dancing”.

După ce s-a operat la nas, s-a schimbat atât de mult, încât nici prietenii apropiaţi nu au mai recunoscut-o. La o premieră la care a participat, la scurt timp după rinoplastii, Michael Douglas, prieten bun al ei, pur şi simplu nu şi-a dat seama cine era, atât era de diferită. ”Peste noapte mi-am pierdut identitatea şi cariera”, spune ea. Jennifer Grey mai dezvăluie în carte că s-a iubit cu Matthew Broderick şi Johnny Depp, în tinereţe. A fost căsătorită între 2001 şi 2020 cu Clark Gregg, împreună cu care are o fiică, Stella, de 20 de ani. Are o avere de 10 milioane de dolari.

Patrick Swayze, răpus de cancer la 57 de ani

Patrick Swayze a fost un actor şi dansator american care a câştigat faima internaţională cu rolul din ”Dirty Dancing” din 1987. El a murit în 2009, răpus de un cancer pancreatic la numai 57 de ani. A debutat în filmul ”Skatetown SUA”, în 1979. De asemenea a jucat în serialul ”Întoarcerea rebelilor”, în 1981.

A mai jucat în filmele ”Road House”, în 1989, ”Ghost” în 1990 şi ”Point Break”, în 1991. A fost diagnosticat cu cancer pancreatic în timpul filmărilor pentru ”The Beast”, în 2009. Boala a survenit din cauza viciilor sale, după ani de beţie, droguri şi fumat excesiv. Din 1975, a fost însurat cu femeia vieţii lui, Lisa Niemi, care l-a salvat de dependenţa de droguri şi alcool. Ea a moştenit averea lui de 40 de milioane de dolari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272