REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Jennifer Lopez a dat de înţeles la Globurile de Aur că s-a căsătorit cu Alex Rodriguez

Jennifer Lopez a dat de înţeles la Globurile de Aur că s-a căsătorit cu Alex Rodriguez

Replica API 8 ianuarie 2020 | 00:00 372

Jennifer Lopez

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez s-a simţit foarte bine la petrecerea de după ceremonia Globurilor de Aur de duminică seară, dând de înţeles că nu este deloc afectată că nu a câştigat râvnitul trofeu şi stârnind uimire printre invitaţi când l-a numit pe fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, drept "soţul" său, relatează EFE.

În declaraţii difuzate luni în cadrul emisiunii "Despierta America" a canalului Univision, JLo a mărturisit că s-a simţit "emoţionată" de a se afla printre cei nominalizaţi la aceste premii, pentru prima dată după 1998. Jennifer Lopez a fost nominalizată la Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru filmul 'Hustler', trofeul fiind câştigat până la urmă de Laura Dern pentru 'Marriage Story'.

"S-au schimbat multe lucruri pe plan profesional, cât şi personal", a spus JLo, care îl ţinea strâns de mână pe Alex Rodriguez. "Sunt foarte fericită alături de familie, de copii şi de soţul meu", a subliniat ea. Este pentru prima dată când Jennifer, care a acceptat propunerea în căsătorie a fostului jucător de baseball în martie 2019, s-a referit la Alex ca la "soţul" său.

Cei doi au refuzaseră totuşi să dea detalii despre nuntă, deşi au dat asigurări că va fi "o mare petrecere".

Declaraţia lui JLo a pus pe jar presa latino-americană şi pe cea din SUA, care au început să speculeze că cei doi s-ar fi căsătorit în secret la starea civilă şi ar urma să facă o nuntă religioasă "în stil mare", aşa cum anunţaseră.

Deşi actriţa de origine portoricană a plecat de la ceremonie fără Globul de Aur, ea a înlocuit rochia de seară Valentino, purtată la gală, cu un deux-pieces foarte sexy compus din pantaloni scurţi şi cămaşă din dantelă pentru a participa la întâlnirea 'after-party'. În imaginile postate pe reţelele de socializare, diva din Bronx este văzută dansând cu mai mulţi invitaţi la petrecere.

JLo şi A-Rod, cum îi alintă presa, au o relaţie de peste doi ani şi locuiesc cu copiii lor din căsătoriile anterioare într-o vilă din Coral Gables, la Miami, administrând mai multe firme împreună. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212