REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Jennifer Lopez a pozat nud, la 53 de ani: „Uneori ne neglijăm corpul”

Jennifer Lopez a pozat nud, la 53 de ani: „Uneori ne neglijăm corpul”

Replica API 29 iulie 2022 | 00:00 1159

Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere! Superba vedetă de la Hollywood a împlinit 53 de ani și a ales să marcheze momentul într-o manieră incendiară, la propriu. A purtat Costumul Evei, iar imaginile interzise cardiacilor au ajuns apoi pe rețelele de socializare, unde cei 219 de milioane de urmăritori ai solistei au rămas înmărmuriți!

Jennifer Lopez

Decizia de renunța la haine și la inhibiții, deopotrivă, nu este una întâmplătoare, căci artista despre care nu trebuie să uităm că este și antreprenoare și fondatoare a brandului JLo Beauty a lansat un nou produs și așa a ales să îi facă reclamă. Este vorba despre o cremă hidratantă pentru posterior care costă 65$ și care promite să le confere femeilor care o achiziționează aceeași siluetă perfectă precum cea a vedetei.

„Acordăm toată această îngrijire și ne îndreptăm atenția către pielea de pe ten, dar uneori ne neglijăm corpul. A fost important pentru mine să creez o rutină de îngrijire a pielii pentru tot corpul, doar pentru a răspunde nevoilor specifice și unice ale fiecărui trup. Așa că am început cu posteriorul”, a scris Jenny, în dreptul imaginilor de pe rețelele de socializare.

Nu este prima dată când vedeta se afișează dezbrăcată, în fața aparatului de fotografiat. În anul 2020, coperta single-ului „In the Morning” a fost realizată în aceeași manieră ca noua campanie publicitară: vedeta apare în prim-plan, nud.

În timp ce discuta despre afacerea ei, în cadrul unui interviu acordat revistei People, Jennifer Lopez a mărturisit că Ben Affleck, actualul ei soț, o preferă fără machiaj și alte artificii: „Îmi spune că îi place de mine când nu am nimic, fără păr coafat, fără machiaj. Apreciază cu adevărat asta, iar pe mine mă face să mă simt cu adevărat frumoasă și încrezătoare”, scrie click.ro.

În ceea ce privește vârsta pe care o are, Jennifer a spus: „Mă simt uimitor și sunt mai fericită ca niciodată. Simt că sunt la jumătate acum și că totul abia începe”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212