REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Jennifer Lopez are pretenții de divă! Ce a cerut pentru a urca pe scenă

Jennifer Lopez are pretenții de divă! Ce a cerut pentru a urca pe scenă

Replica API 2 iulie 2022 | 00:00 1179

Numele lui Jennifer Lopez este cunoscut astăzi de o lume întreagă, iar artista are milioane de fani în întreaga lume. Nu este de mirare că pretențiile sale sunt pe măsura reputației, însă se pare că, încă de la debutul în industria muzicală, artista avea cerințe neobișnuite și nu era tocmai ușor de mulțumit.

Jennifer Lopez

Amănunte inedite din trecutul lui Jennifer Lopez au ieșit la iveală în cadrul unui podcast. Dannii Minogue, fostă colegă de breaslă a lui Jennifer, a povestit că iubita lui Ben Affleck avea niște pretenții exagerate atunci când negocia semnarea unui contract, scrie click.ro.

Spre exemplu, cu ani în urmă, ea le-ar fi spus producătorilor emisiunii „Top of the Pops" că nu va urca pe scenă dacă întreaga încăpere în care urma să concerteze nu era de un alb imaculat!

„Mi s-a spus că totul trebuie să fie alb, chiar și canapeaua. A trebuit să mă asigur că totul este așa. Am pus la punct fiecare detaliu", a povestit, vizibil amuzată, Dannii Minogue.

Cei de la publicația britanică Daily Mail i-au contactat pe reprezentanții lui Jennifer Lopez pentru a comenta subiectul și declarațiile făcute de Dannii Minogue, însă aceștia au refuzat să discute pe marginea afirmațiilor.

Jennifer Lopez nu este singura vedetă care are pretenții exagerate! Nici pe departe! Există nume cunoscute care au cerințe și mai...complexe! Rihanna își dorește să aibă mereu în backstage bomboane gumate și doze de energizant, în timp ce fumează doar o anumită marcă de tutun în backstage și preferă ca toate brichetele disponibile acolo să fie de culoarea roșie.

Beyonce insista ca spațiul în care petrece timp înainte de a urca pe scenă să aibă nici mai mult nici mai puțin de 26 de grade, în timp ce Marilyn Manson vrea să aibă la dispoziție o sticlă de tărie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
inseamna ca margherita e. Sau sosoaca.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108