REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Jennifer Lopez face prima dată declaraţii după apariţiile alături de Ben Affleck

Jennifer Lopez face prima dată declaraţii după apariţiile alături de Ben Affleck

Replica API 16 iulie 2021 | 00:00 799

Vedeta a vorbit pentru prima dată despre perioada pe care o traversează acum. Într-o discuţie cu Ebro Darden, la The Ebro Show, pe Apple Music, Jennifer Lopez a vorbit cu sinceritate despre starea de bine pe care o experimentează acum, după reîntâlnirea cu Ben Affleck, mărturisind că a reflectat asupra lecţiilor pe care i le-a dat viaţa.

JLo a declarat că fericirea ei de acum nu ar fi fost posibilă dacă nu şi-ar fi luat timp pentru a avea grijă de mentalul ei, fără să se mai gândească la ce spun alţii sau ce aşteaptă ei de la ea.

"A fost o perioadă în care efectiv a fost vorba doar despre mine. Despre nimeni altcineva. M-am pus pe mine pe primul loc. Mai întâi am realizat că sunt bine singură, eu cu mine însămi şi că fericirea mea începe, de fapt, de la mine, din interiorul meu, nu depinde de nimeni altcineva. Şi odată ce-am realizat asta, lucrurile au început să se întâmple şi au venit de la sine", a spus Jennifer.

Cu acceaşi ocazie, a făcut o trimitere şi la relaţia toxică cu Alex Rodriguez, pe care a avut puterea s-o oprească: "Totodată, vreau să spun că e esenţial să ajungi în punctul în care îţi spui: asta nu e bine pentru mine, nu îmi face bine, trebuie să ies din asta", a declarat ea.

Jennifer a evitat, însă, să facă referiri directe la bărbaţii din viaţa ei - şi nu l-a numit nici pe Rodriguez atunci când a discutat despre lucrurile toxice, dar nici pe Ben Affleck în legătură cu perioada benefică pe care o traversează acum, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212