REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Jennifer Lopez şi-a dezvăluit secretele de frumuseţe. Doar patru produse şi cinci minute pentru a avea un ten ca al ei

Jennifer Lopez şi-a dezvăluit secretele de frumuseţe. Doar patru produse şi cinci minute pentru a avea un ten ca al ei

Replica API 9 august 2021 | 00:00 1035

Jennifer Lopez şi-a dezvăluit secretele de frumuseţe, scrie okmagazine.ro

Am văzut-o în toată splendoarea sa în vacanţă, sărbătorindu-şi cei 52 de ani. Ştim că iubirea este cel mai autentic şi binefăcător fard al femeii, însă ideea este că artista arată senzaţional şi fără make-up.

Departe de chipurile artistelor care au ca rutină lunară vizita la estetician, J Lo rămâne autentică şi de aceea este extrem de iubită şi apreciată în toată lumea.

Ca o interacţiune cu fanii, după superba escapadă în sudul Franţei, Jennifer a realizat un tutorial care arată femeilor ce rutină de îngrijire a feţei are una dintre cele mai apreciate artiste din lume.

Este aceasta complicată? Nici vorbă! Oricine o poate face în doar cinci minute. Şi e vorba de patru produse. Unul de curăţare, un ser, o cremă cu factor de protecţie şi un supliment. E adevărat, artista le promovează pe cele din gama care îi poartă numele, însă este important să folosim în această ordine orice marcă de produse. Diva pune accent foarte mare pe crema cu factor de protecţie solară şi explică: ”Mai ales după o vârstă, ea nu este opţională. Trebuie să ne dăm pe faţă cu cremă care conţine SPF.”

De asemenea, Jennifer Lopez menţionează şi importanţa colosală a somnului de 8 ore, pentru un ten odihnit şi relaxat. Studii recente arată că acest somn are o importanţă uriaşă pentru întreaga stare de sănătate a organismului, pentru imunitate şi chiar siluetă. Somnul de la 10 ne ajută la slăbit şi la menţinerea siluetei optime.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212