REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Jennifer Lopez și-a pus extensii la păr. Uite cum arată!

Jennifer Lopez și-a pus extensii la păr. Uite cum arată!

Replica API 8 octombrie 2020 | 00:00 1289

Jennifer Lopez și-a pus extensii la păr, așa că se poartă pletele cât mai lungi. De câte ori își face o schimbare de look dă naștere la o nouă modă.

Foto: Instagram

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez (51 de ani) și-a pus recent extensii kilometrice la păr. Ea a dat naștere, astfel, la o nouă tendință în moda acestei toamne. Pletele ei ajung acum până la brâu, sau chiar până la șolduri.

A fost de ajuns să pună poza pe rețelele sociale pentru ca să se vorbească numai de asta. Pe lângă cele două milioane de aprecieri, JLo a primit și comentarii pline de elogii. ”JLo arăți acum mai tânără ca mine și eu am 22 de ani”, i-a scris o fată.

click pe foto

Foto: Instagram

Cum se menține tânără

Jennifer Lopez a dezvăluit cum reuşeşte să-şi menţină perfect trupul din tinereţe. Diva a spus că secretul este că a renunţat la hrana animală. “Când se vorbeşte de vegetarieni sau de vegani, toată lumea se uită chiorâş. Ei, bine, pe mine m-a ajutat să mă menţin tânără. Când am început să adopt această alimentaţie, am slăbit între 3,5 şi 4,5 kilograme. Mi-am spus «Uau!»”, a spus vedeta pentru “Us Weekly”. Jennifer a detaliat chiar regimul ei alimentar zilnic: începe ziua cu cereale integrale, banane, afine şi lapte de migdale. La prânz mănâncă o salată cu ardei iuţi, paste cu dovlecei, roşii şi brânză vegetariană la cină. Pentru a-şi păstra pielea tânără, artista se îmbăiază cu uleiuri naturale. Diva este mama gemenilor Max şi Emme, care au împlinit deja 12 ani şi au început să semene amândoi cu celebra lor mamă. Diva le dedică cea mai mare parte din timpul ei liber, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272