REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Jessie J are grave probleme de sănătate. Artista este nevoită să ia o pauză de la cântat

Jessie J are grave probleme de sănătate. Artista este nevoită să ia o pauză de la cântat

Replica API 28 iunie 2021 | 11:01 612

Jessie J întâmpină noi probleme de sănătate, de data aceasta suficient de grave încât să nu mai poată cânta pentru o perioadă. În următoarea săptămână, artista va fi supusă mai multor teste pentru a determina cauza refluxului gastric agresiv de care suferă.

Problemele grave de sănătate au obligat-o pe Jessie J să ia o pauză de la cântat, deși se afla în plin proces de promovarea a noului album. La sfârșitul anului trecut, cântăreața dezvăluia că suferă de boala / sindromul Meniere (afectează aparatul auditiv), iar acum este încercată de o nouă boală care îi provoacă reflux gastric extrem de dureros.

tarul de 33 de ani le-a explicat fanilor că s-a văzut obligată să se oprească din cântat pentru a-și proteja corzile vocale. În perioada următoare, aceasta va fi supusă unor teste și proceduri pentru a afla cauza simptomelor severe.

Jessie J, grave probleme de sănătate

Vestea vine la doar câteva zile după ce artista își lansase noul single, ”I Want Love”.

„Problema este că ceva în organismul meu provoacă un reflux gastric agresiv. Îmi pune corzile vocale în pericol dacă aleg să cânt cu el, Mă doare și mă arde. Fac tot ceea ce îmi stă în putință”, le-a explicat Jessie J fanilor.

Totodată, artista le-a explicat fanilor și ce fel de teste i se vor practica în următoarele zile.

„Îți pun un tub prin nas până în stomac și trebuie să-l ții accolo 24 de ore. După o să am o endoscopie, marți, unde o să mă anestezieze total pentru a putea introduce o cameră. Puteam să caut pe Google, dar măcar așa o să am niște răspunsuri”, a glumit artista.

Problemele artistei au apărut la scurt timp după ce s-a aflat că producătorii britanici își doresc ca aceasta să fie reprezentantul Marii Britanii la Eurovision 2022, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272