REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Jill Biden, după vizita în România: "Cum spunea o mamă româncă: inimile noastre nu au graniţe"

Jill Biden, după vizita în România: "Cum spunea o mamă româncă: inimile noastre nu au graniţe"

Replica API 11 mai 2022 | 00:06 854

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, a transmis un mesaj pe Twitter, în care citează o mamă româncă pe care a întâlnit-o în timpul vizitei de săptămâna trecută în țara noastră: "Inimile noastre nu au graniţe".

Jill Biden a scris pe Twitter că se întoarce acasă cu poveştile mamelor şi copiilor pe care i-a întâlnit în turneul european.

"Cum spunea o mamă româncă: inimile noastre nu au graniţe", a scris Jill Biden. ”Ne angajăm să sprijinim Ucraina, poporul ucrainean şi aliaţii şi partenerii noştri", a adaugat Jill Biden.

Jill Biden a fost vineri şi sâmbătă în România, iar duminică a fost în Ucraina și Slovacia.

În prima zi a vizitei sale în România, prima-doamnă a Statelor Unite s-a dus mai întâi la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, unde a luat masa alături de soldații americani, înainte de veni la București.

Sâmbătă, Jill Biden s-a întâlnit cu prima-doamnă a României, Carmen Iohannis, cu membri ai guvernului României și cu refugiați ucraineni.

A fost pentru a doua oară când Jill Biden a vizitat România. Prima oară s-a întâmplat în mai 2014, când l-a însoțit pe soțul ei, pe atunci vicepreședinte al SUA, într-o vizită în România, o vizită care, la fel ca și acum, se întâmpla într-un context regional tensionat, pentru că Rusia tocmai anexase ilegal peninsula Crimeea. Atunci, soții Biden și-au făcut timp pentru o plimbare în Centrul Vechi al Bucureștiului, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deja m-ati albit la coaie cu stirile despre jill biden, ajunge!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212