REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Jim Carrey, despre gestul lui Will Smith de la Oscar: „L-aș fi dat în judecată și aș fi cerut 200.000.000 de dolari“

Jim Carrey, despre gestul lui Will Smith de la Oscar: „L-aș fi dat în judecată și aș fi cerut 200.000.000 de dolari“

Replica API 1 aprilie 2022 | 00:00 366

Will Smith a intrat în atenția publicului după gestul controversat pe care l-a făcut la gala premiilor Oscar. Jim Carrey a reacționat, și el, extrem de virulent.

Jim Carrey

Actorul, deranjat de glumele pe care comediantul Chris Rock le-a făcut la adresa soției sale, l-a lovit în timpul galei, fapt ce i-a uimit pe toți cei prezenți.

Reacții pro și contra

De când a avut loc această întâmplare, reacții au tot apărut, unele pro, iar altele contra.

Recent, Jim Carrey a vorbit despre această întâmplare și a avut o declarație ce a șocat întreaga lume. Actorul a spus că dacă ar fi fost în situația comediantului lovit, nu ar fi stat pe gânduri, l-ar fi dat în judecată pe Will Smith și ar fi cerut daune extrem de mari, conform dailymail.co.uk, citat de click.ro.

Întrebat de un reporter ce părere are despre situația petrecută după incident, când Smith a fost premiat, Jim Carrey nu a ezitat să răspundă.

''M-a înfuriat reacția publicului când a fost decernat câștigătorul. Erau în picioare și aplaudau. Am simțit că Hollywood-ul nu mai este ceea ce trebuie'', a spus acesta

De asemenea, Jim Carrey, a adăugat că actorul agresor ar fi trebuie să fie arestat și crede că Rock nu a depus plângere pentru că nu vrea bătăi de cap. Nu este de acord cu decizia acestuia, deoarece consideră că prejudiciul de imagine este și va rămâne multă vreme.

„Dacă eram în acea situație, aș fi anunțat că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari, pentru că acel videoclip va rămâne acolo pentru totdeauna. Va fi omniprezent. Acea insultă va dura foarte mult timp'' a spus Carrey.

Actorul, despre decizia lui Will Smith de a urca pe scenă

Actorul a dezaprobat total comportamentul lui Will Smith și consideră ca acesta a întrecut limita.

„Nu ai dreptul să urci pe scenă și să lovești pe cineva în față pentru că a spus cuvinte”, a spus Carrey.

Jim Carrey a declarat că probabil s-a petrecut ceva în interiorul său ce l-a determinat să acționeze egoist. De asemenea, acesta adaugă că nu are nimic împotriva lui Will Smith și că îi dorește numai bine.

''Conflictul nu a escaldat, ci a apărut de nicăieri. Will are o frustare, undeva. Nu am nimic împotriva acestuia, îi doresc ce e mai bun'', a declarat actorul.

Comentariile lui Carrey vin în timp ce gazda The View, Whoopi Goldberg, care este și membră în consiliul Academiei, a spus că este de părere că Smith își va putea păstra Oscarul, dar se va confrunta cu niște „consecințe mari pentru că nimeni nu este de acord cu ceea ce s-a întâmplat”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212