REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Jim Carrey: „Mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit!” Cum a scăpat cu viaţă actorul

Jim Carrey: „Mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit!” Cum a scăpat cu viaţă actorul

Replica API 21 iulie 2020 | 00:00 1146

Faimosul comic a scos o nouă carte pe coperta căreia a pus imaginea cu faţa lui absolut şocată de primirea veştii că era pe punctul de-a muri. „Coperta cărţii Memoirs and Misinformation e chiar expresia pe care am făcut-o când mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit”, spune actorul. Ce i s-a întâmplat mai exact lui Jim Carrey?

Jim Carrey

Pe 13 ianuarie 2018, mai multe persoane care se aflau în Hawaii au primit pe telefonul lor o alertă absolut îngrijorătoare. Iar printre ei s-a numărat şi Jim Carrey. Actorul a povestit întreaga experienţă în timpul emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

„Coperta cărţii mele e, de fapt, faţa pe care am făcut-o când mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit”, a declarat actorul de 58 de ani în cadrul emisiunii. „Şi totul a fost cât se poate de real. O alertă cu rachete. Eu am fost acolo când s-a declanşat, scriam. Asistenta mea, Linda, m-a sunat plângând şi mi-a spus că mai avem 10 minute de trăit. Am întrebat-o ce voia să spună cu asta. Iar ea mi-a răspuns că vin proiectilele peste noi.”

Alertă alarmantă

Alerta primită pe telefon era următoarea: „Ameninţare iminentă cu proiectile în Hawaii. Căutaţi adăpost imediat. Acesta nu e un simplu exerciţiu.” Autorităţile locale au explicat ulterior că alarma era falsă şi că făcea parte dintr-un antrenament făcut pentru a se pregăti în eventualitatea că se va putea întâmpla una ca asta cândva.

A fost alarmă falsă, însă actorul n-a ştiut asta iniţial, iar groaza lui că se afla în faţa morţii a fost cât se putea de reală. Înainte de-a afla că alarma cu pricina fusese trimisă din greşeală, el a încercat disperat să plece de pe insulă ca să ajungă la fiica lui, Jane.

"Nu puteam părăsi insula. Întrebarea pe care ne-o puneam cu toţii era dacă să rămânem sau nu împreună. Ştiu că le-am spus tuturor că eu nu voiam să mor în maşină. Aşa că ne-am luat unii de la alţii şi a făcut fiecare ce-a crezut de cuviinţă.”!>

Poveste cu happy end

!>

!>

Carrey i-a povestit lui Jimmy Fallon că a luat, în final, decizia de a-ţi petrece ultimele clipe de viaţă privind oceanul pe insula Lanai. „Mi-am propus să mă gândesc, în ultimele momente din viaţa mea, la tot pentru care eram eu recunoscător”, a recunoscut starul hollywoodian, scrie okmagazine.ro.

„Vă jur cu mâna pe inimă că nu mă puteam gândi la altceva decât la toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat şi la tot ceea ce aveam. A fost extraordinar! Şi ajunsesem într-o stare de seninătate totală, în ultimele două minute avute la dispoziţie, când am aflat că nu urma, de fapt, să murim cu toţii. Ceea ce plănuiam să fac era să-mi închid ochii şi să mulţumesc pentru tot, pentru că trăisem până atunci multe binecuvântări.”

Fallon l-a întrebat apoi pe comic care a fost reacţia lui când a aflat că totul fusese o alarmă falsă, iar actorul a răspuns în glumă: „Păi, m-am enervat şi m-am răzbunat, au căzut destule capete din cauza asta!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272