REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Jin, membru în grupul BTS, şi-a luat rămas-bun de la public interpretând o piesă alături de Coldplay

Jin, membru în grupul BTS, şi-a luat rămas-bun de la public interpretând o piesă alături de Coldplay

A.F. 1 noiembrie 2022 | 00:00 278

Mii de tineri argentinieni s-au emoţionat până la lacrimi, vineri, în timp ce şi-au luat rămas-bun de la idolul lor Jin, cântăreţ în celebrul grup sud-coreean BTS, care a interpretat alături de Coldplay piesa "The Astronaut" înainte de a se retrage pentru îndeplinirea stagiului militar obligatoriu, transmite AFP.

"N-am avut timp să facem nimic. El a venit, a cântat, noi am plâns şi nici n-am realizat că pleacă. (A fost) foarte emoţionant pentru că în curând îşi va îndeplini serviciul militar", a declarat pentru AFP Eliana Suarez, o studentă la drept în vârstă de 25 de ani, la finalul concertului de pe stadionul Monumental din Buenos Aires, citează Agerpres.

"Este magic că vine în Argentina, că alege Argentina pentru a-şi cânta single-ul", a adăugat ea.

Cântăreţul în vârstă de 29 de ani a interpretat melodia pe care a compus-o împreună cu solistul trupei de rock alternativ Coldplay, Chris Martin, vineri, în timpul unuia dintre cele zece concerte ale Coldplay la Buenos Aires, în cadrul turneului "Music of the spheres".

"A fost cel mai bun lucru pe care l-am văzut vreodată, cel mai spectaculos, cel mai bun spectacol. Am crescut cu Coldplay... iar acum BTS!", a exclamat Daniela Zuniga, studentă la medicină, în vârstă de 21 de ani.

Vestea despre participarea lui Jin la concertele Coldplay din Buenos Aires a declanşat o adevărată frenezie, notează AFP.

Sute de tinere, multe dintre ele îmbrăcate cu rochii violet, pe care fanele BTS obişnuiesc să le poarte, au campat timp de mai multe zile în faţa stadionului pentru a-şi asigura un loc.

"Mulţi au rămas fără bilete, sunt multe revânzări şi multe escrocherii. Au profitat de disperare", a declarat pentru AFP, înainte de a intra pe stadion, Noelia Zarate, în vârstă de 23 de ani, care brodează tricouri cu tematică K-Pop.

În jurul stadionului cu o capacitate de 600.000 de spectatori circa 300 de persoane care nu au reuşit să obţină bilete au urmărit concertul din exterior.

Pe Twitter, hashtag-urile #TheAstronaut şi #ThanksArgentina, expresia cu care Jin şi-a luat rămas bun de la public, au fost principalele două tendinţe vineri.

În urmă cu două săptămâni, agenţia care reprezintă BTS, cel mai cunoscut nume de pe scena K-pop, a anunţat că cei şapte membri ai grupului îşi vor îndeplini serviciul militar, punând astfel capăt dezbaterilor asupra eventualei scutiri a componenţilor formaţiei de la serviciul de doi ani pe care toţi bărbaţii sud-coreeni trebuie să-l efectueze înainte de împlinirea vârstei de 30 de ani.

Jin, cel mai mare dintre cei şapte, a anunţat că urmează se se înroleze în decembrie.

Membrii grupului, care a generat miliarde de dolari pentru economia sud-coreeană, şi-au exprimat speranţa că se vor reuni până în 2025.

Jin a anunţat în timpul unui concert susţinut recent la Busan că va lansa în curând un single, pe care l-a înregistrat împreună cu o persoană pe care a admirat-o întotdeauna.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212