REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Jingle Box – eveniment caritabil la Cambridge School of Constanța

Jingle Box – eveniment caritabil la Cambridge School of Constanța

Replica API 21 noiembrie 2018 | 01:22 899

Elevii Liceului Teoretic Educațional Center - Cambridge School of Constanța au lansat la început acestui an școlar, Business Club, în cadrul căruia aplică informațiile colectate din timpul atelierelor de educație financiară. Prima activitate de acest gen a fost implementarea Jingle Box – o mișcare caritabilă, menită să strângă fonduri gestionate chiar de ei, pentru a îndeplini diferite obiective atent stabilite.

Aceste fonduri se strâng în cadrul evenimentelor școlare și extra școlare, unde tinerii se implică în organizare. Spre exemplu, joi, 22 noiembrie a.c., aceștia organizează un eveniment distractiv de Ziua Recunoștinței.

Elevii și profesorii au plăcerea de a-i invita pe părinți la Târgul de vechituri de Ziua Recunoștinței! Până la ora 12.00 se va respecta programul de școală, însă după prânz, elevii vor decora 400 de brioșe și vor îmbrăca fructe în ciocolată.

Începând cu ora 14.30 toată lumea participă la Garage Sale. Se vor amenaja standuri, pe care vor fi așezate bunătăți și obiectele aduse de elevi. Fiecare elev va aduce două obiecte: unul pe care să-l dea la schimb în jocul cu colegii și un altul, pe care îl va promova în cadrul licitațiilor de tip donație de la Târgul de Vechituri. Obiectele recomandate pentru schimb sau vânzare sunt: jucării pluș, jocuri, căști, e-reader, ipod, hobby accessories (rachete, palete, mănuși), cărți, pixuri și creioane deosebite, decorațiuni. Fiecare obiect va fi prezentat într-o condiție foarte bună și cu etichetă, menită să-i reflecte povestea.

Alături de elevii Cambridge School vor fi și invitații speciali, prietenii de la Centrul de plasament Sparta Rotterdam Techirghiol.

Joi, 22 noiembrie, fiecare elev-organziator se va întoarce acasă cu un obiect vechi, căruia îi va scrie o poveste nouă, iar invitații speciali de la CSC Sparta Rotterdam Techirghiol vor beneficia de toate roadele muncii elevilor din cadrul clubului de business. În cadrul evenimentului tematic, organizatorii și-au luat angajamentul să asigure 43 de perechi de încălțăminte de iarnă, iar obiectele nevândute și banii colectați să ajungă tot la dragii lor prieteni din Techirghiol.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi tirg de vechituri. Pai se duc copiii cu masina 3b duminica din ora in ora cum circula aceasta rabla sa cumpere vechituri ca sa faca bani pentru recunostinta satanistilor. Daca se imbolnavesc de temiri ce boala neinventata de colegi lor mai mari aflati la universitati cu ecouuuuu. oxford, cambrice, yale ... .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272