REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

JOCURI de CULISE! George Vișan și-a dat DEGEABA demisia din fruntea PSD Constanța!

JOCURI de CULISE! George Vișan și-a dat DEGEABA demisia din fruntea PSD Constanța!

Replica API 15 aprilie 2021 | 00:47 5611

George Vișan a renunțat, recent, la funcțiile politice pe care le deținea în PSD Constanța, pentru a nu fi incompatibil cu funcția ce urma să o preia, la Autoritatea de Supraveghere Financiară. Legătura cu ASF i-a făcut-o chiar Felix Stroe, președintele PSD Constanța. Sau, cel puțin, așa părea. Numai că, în final, s-a dovedit a fi totul un joc de culise, pentru că Vișan a rămas și fără funcția de la ASF, dar și fără cele din PSD Constanța.

Întreaga suflare din PSD Constanța a rămas surprinsă în momentul în care George Vișan și-a anunțat demisia din funcțiile de conducere deținute în organizație. Nimeni nu știa nimic, doar că Vișan nu are voie să mai ocupe funcțiile, pentru a nu fi incompatibil, urmând să ocupe o funcție ”la nivel înalt”. Ulterior, Replica a aflat că este vorba despre Autoritatea de Supraveghere Financiară, lui Vișan fiindu-i promis un post de consilier. Dar cine i-a bătut calea către ASF? Nimeni altul decât Felix Stroe, președintele PSD Constanța. Iată că au trecut mai bine de trei săptămâni de la demisie, iar Vișan nu a ajuns pe funcție. Și nici nu va ajunge, pentru că propunerea, chipurile, nu mai este valabilă. ”S-a anulat, n-am mai discutat nimic”, ne-a spus George Vișan.

Să înțelegem că discuțiile între Felix Stroe și ASF au fost doar de fațadă? Că, de fapt, a fost doar un joc de culise pentru a-l scoate pe Vișan din schemă pentru a-l propulsa pe Costin Răsăuțeanu în funcția de prim vicepreședinte al organizației?

Asta denotă că, deși unii încearcă să ne convingă că totul este roz în organizația PSD Constanța, iar lucrurile se îndreaptă spre un drum bun, în realitate, nu este chiar lapte și miere. Tot mai multe jocuri de culise ies la suprafață și doar cei naivi au de pierdut.

Vișan este consilier în cabinetul lui Rafila!

Oricum ar fi stat lucrurile, George Vișan nu a pierdut chiar totul. A prins un post de consilier parlamentar în cabinetul deputatului PSD, Alexandru Rafila.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Merita mai mult Visan, dar n-are loc de fosilele psd-iste !!!
1
0
E cel mai valabil im de la psd. Dar l-au accidentat cei doi bossi ai lor: fs si id
4
1
Nu va place Visan pentru ca e baiat bun. Va plac escrocii de la PSD care nu au facut nimic pentru Constanta
12
5
este si foarte competent acest visan. un zero barat la toate capitolele. mai bine sa se faca manager intr-unul din cele 8 spitale regionale facute de psd. mama voastra de banditi ordinari
10
11
pacat de Visan ca a acultat de cei doi comunisti Stroie si Dumitrache care au distrus or.jud si mumicipala. cei doi sunt numai pentru ei se mai satura de magariile pe care le fac.
28
5
Il bate nevasta-sa
18
3
si ce l recomanda p asta in functie la ASF? a lucrat in domeniu?stie cu ce se maanaca piata de capital? aa il recomanda familia.alo ...aici e stroe..dati mi voie..
22
1
Strie Felix ii o lepra OMUL Visan este foarte ok pt PSD Cta.
20
9
Un atarnache politic! La fel ca toti ceilalti de teapa lui, nu a facut nimic, dar absolut nimic notabil in viata lui profesionala! De altfel nici nu se stie sigur ce meserie are in afara de cea de atarnator politic!
21
7
Semneaza Oana din Navodari..PSD
10
5
Din Cta este doar pe hartie
17
2
Un papagal, mai bine ar bagao din nou pe nevastasa la produs.
19
6
Ce om mic acest visan care acum 2o de ani era un nimeni intr un satuc din Tulcea iar de cand calarea cai mari nu mai baga in seama oamenii care i au dat painea si cutitul. Domnul de sus nu doarme.
31
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272