REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Johnny Depp ar fi spus că vrea ca trupul fostei soţii, Amber Heard, să fie găsit putrezit într-un portbagaj

Johnny Depp ar fi spus că vrea ca trupul fostei soţii, Amber Heard, să fie găsit putrezit într-un portbagaj

Replica API 16 aprilie 2022 | 00:00 330

Un nou scandal îi are ca protagoniști principali pe Johnny Depp și fosta sa soție, Amber Heard. Detalii impresionante au ieșit la iveală.

Johnny Depp

Johnny Depp și Amber s-au cunoscut pe platourile de filmare

Noi detalii s-au aflat despre relația mult discutată dintre starul american și actrița Amber Heard. Johnny Depp a dat-o în judecată pe cea din urma pentru defăimare, însă declarații uimitoare ale acestuia pot schimba parcursul lucrurilor.

Procesul de defăimare al lui Johnny Depp împotriva fostei soții, Amber Heard, continuă, iar noi detalii despre căsnicia lor au ieșit la iveală.

Noi detalii au apărut

Recent, prietenul din copilărie al lui Depp, Isaac Baruch, a fost întrebat despre comentariile pe care actorul le-ar fi făcut, în trecut, cu privire la fosta soție.

În cadrul procesului, Isaac Baruch, a fost interogat cu privire la anumite comentarii tulburătoarea pe care actorul le-ar fi făcut.

Avocata actriței, Elaine Bredehoft, l-a întrebat pe acesta dacă își amintește de o conversație pe care a avut-o cu Johnny, în octombrie 2016. Aceasta s-ar fi referit la o afirmație pe care Depp ar fi făcut-o în trecut, potrivit căreia actorul speră ca trupul neînsufleţit al lui Amber, fosta parteneră, să putrezească într-un portbagaj, conform mirror.co.uk, citat de click.ro.

Martorul, în cele din urmă, a recunoscut în fața juriului că a avut această conversație cu celebrul actor.

Juriul prezent la proces a fost informat, apoi, că mesajele au fost trimise între cei doi prieteni cu câteva săptămâni înainte ca Baruch să trebuiască să se mute din penthouse-ul din Los Angeles, unde Depp îl lăsa să trăiască fără chirie.

Johnny depp şi Amber Heard, proces de 50 de milioane de dolari

Johnny Depp, Amber Heard

Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta soție pentru defăimare din cauza unui articol scris de aceasta în Washington Post. Acuzații grave au curs între cei doi și pare că lucrurile nu se vor liniști prea curând.

Deși Heard nu l-a numit pe actor și nici nu a dat detalii privind vreun abuz, avocații lui Depp au acuzat-o că a falsificat dovezi pentru a-i face rău carierei actorului și, în special, pentru a-și promova propria carieră.

Acesta cere despăgubiri de aproximativ 50 de milioane de dolari (38 de milioane de lire sterline).

Relația lui Depp cu Amber a început în 2012 când aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare ''The Rum Diary''.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272