REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Johnny Depp, noi declarații uimitoare în procesul cu Amber Heard

Johnny Depp, noi declarații uimitoare în procesul cu Amber Heard

Replica API 28 aprilie 2022 | 00:00 424

Johnny Depp a avut o nouă înfățișare în fața instanței, pentru a depune mărturie împotriva soției sale, în procesul deschis de acesta pentru defăimare. Noi detalii au apărut.

Johnny Depp, Amber Heard

Un nou scandal ține prima pagină a ziarelor internaționale după ce faimosul actor, Johnny Depp, a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare. Potrivit presei din străinătate, procesul va dura 6 săptămâni.

Proces cu miză de milioane de dolari

Motivul pentru care Depp a început această acțiune a fost un articol de opinie pe care partenera sa l-a scris în 2018, în Washington Post și în care sugerează că ar fi fost abuzată fizic și sexual pe timpul căsătoriei. Actorul o acuză pe aceasta de calomnie.

Recent, Johnny Depp a fost interogat de avocatul lui Amber Heard, iar întrebările au fost legate de înregistrările audio dintre el și fosta partenera, dar și despre abuzul de alcool. Actorul a uimit cu declarațiile sale.

„Domnule, dacă cineva a avut o problemă cu băutura mea, în orice moment al vieții mele, am fost eu”, a declarat Depp.

„Singura persoană pe care am abuzat-o în viața mea sunt eu însumi”, a răspuns actorul.

Declarațiile controversate ale lui Depp

Zilele trecute, când cei doi s-au întâlnit, din nou, la tribunal, actorul a vorbit despre consumul de droguri. Declarațiile acestuia au șocat opinia publică. Johnny Depp a mărturisit că dependențele lui au început la vârsta de 11 ani.

„Am făcut-o pentru a scăpa de natura haotică a vieţii pe care o trăiam atunci, însă nu am fost niciodată un nebun care ar fi avut nevoie să se drogheze tot timpul”, a spus acesta.

Chiar dacă a recunoscut că a fost timp de mai mulţi ani dependent de droguri, celebrul actor a ținut să precizeze în faţa instanţei că a recurs la acele substanțe ca la un fel de automedicaţie şi a explicat că nu a pierdut niciodată controlul asupra sa.

„Caracterizarea făcută de Amber Heard despre aşa-zisa mea toxicomanie este grosier exagerată şi, îmi pare rău să o spun, dar în mare parte este pur şi simplu falsă”, a adăugat Johnny Depp, scrie Cancan, citat de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212