REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe

Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe

Replica API 29 iunie 2022 | 13:22 879

Ceața s-a ridicat, parcă, în urma clarificărilor legale dintre Johnny Depp și fosta soție Amber Heard, și „corabia” pare gata de voiaj!

Johnny Depp

A cui corabie? A legendarului Căpitan Jack Sparrow, evident, Johnny Depp fiind, din nou, „în cărți” pentru a-l interpreta. Cei de la Disney par că au așteptat rezultatul procesului pentru a lua o decizie în această privință, după ce toate semnalele păreau să indice faptul că Johnny Depp fusese eliminat din distribuție, tocmai din cauza procesului.

Ofertă fabuloasă de 300 de milioane de dolari

Cum ar fi putut continua povestea fără Jack Sparrow sau cum ar fi putut alt actor să preia sarcina de a interpreta rolul? Sunt întrebări care nu îi mai preocupă pe fanii seriei, acum.

Publicația australiană Poptopic citează surse apropiate Disney care discută despre o ofertă de peste 300 de milioane de dolari pentru ca Johnny Depp să îmbrace, din nou, haina celebrului pirat, în scenariul celei de-a șasea părți a seriei și a unei mini-serii care prezintă originile personajului.

Sursa citată a găsit chiar și o posibilă explicație a fabuloasei sume. Spre amuzamentul celor prezenți în tribunal, avocata fostei soții a megastarului, Elaine Bredehof l-a întrebat, în cadrul procesului, pe Johnny Depp dacă „va mai accepta un rol în franciza „Pirații din Caraibe”, chiar dacă Disney îi va oferi și 300 de milioane de dolari și un milion de alpace?”.

Răspunsul lui Johnny a fost simplu și rapid, „Nu doamnă”.

Compania Disney i-a trimis un cadou la finalul procesului

„La finalul procesului, compania i-a trimis un coș cadou și o scrisoare emoționantă. Nu știu cu a fost primită, dar știu că există un draft al unui scenariu care îi este destinat(n.r. lui Johnny Depp). Disney va pune pe masă o ofertă de 301 milioane de dolari, care va include și o donație substanțială în scopuri caritabile, la alegerea lui Johnny”, a declarat sursa Poptopic.

Nu se știe, însă, când se va materializa această negociere, în prezent, Johnny Depp fiind implicat în alt proiect cinematografic, pus la cale de vechiul său prieten și colaborator, legendarul regizor Tim Burton.

Johnny ar urma să îl interpreteze Gomez Addams, într-o nouă producție „Familia Addams”, în viziunea lui Burton, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Titlu foarte inselator si fals.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218