REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Johnny Depp vine în România. Ce alte vedete îl vor însoți

Johnny Depp vine în România. Ce alte vedete îl vor însoți

A.F. 5 noiembrie 2022 | 00:00 299

Johnny Depp a anunțat că va veni în România anul viitor. Artistul american va susține un concert alături de Alice Cooper și Joe Perry.

Johnny Depp

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry revine la București pe 8 iunie 2023 la Romexpo, în aer liber.

Hollywood Vampires este un supergrup ale cărui baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry. Scopul formației era de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formației este preluat de la clubul de băutori „The Hollywood Vampires” ale cărui baze au fost puse de Cooper în anii ’70 și din care făceau parte diferiți artiști precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz. Formația a lansat două albume până acum, albume la care au colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

În momentul de față, celor trei membri fondatori li se adaugă și Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scena alături de artiști precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

„Au trecut deja trei ani de când Vampirii nu au mai fost în turneu. Abia aștept să revin pe scenă cu băieții, îmi place foarte mult să fac parte din această trupă. Trupa mea e minunată, dar să cânt cu Vampirii e o cu totul altă poveste”, a declarat Alice Cooper, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212