REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Johnson îi transmite lui Zelenski că este încrezător că Ucraina îşi va recupera teritoriul ocupat de ruşi

Johnson îi transmite lui Zelenski că este încrezător că Ucraina îşi va recupera teritoriul ocupat de ruşi

Replica API 5 iulie 2022 | 00:00 818

Premierul britanic Boris Johnson i-a transmis marţi preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, în cursul unei convorbiri telefonice, că întreaga comunitate internaţională "este în spatele Ucrainei" şi că armata ucraineană mai poate încă 'recupera' teritoriul capturat recent de Rusia, relatează EFE şi Reuters.

Boris Johnson

Boris Johnson a avut în cursul dimineţii o convorbire la telefon cu Volodimir Zelenski 'pentru a-l informa în legătură cu progresele şi discuţiile purtate la (summiturile) G7 şi NATO de săptămâna trecută', a indicat o purtătoare de cuvânt a guvernului britanic într-un comunicat, citează Agerpres.

La rândul său, 'preşedintele Zelenski a detaliat situaţia actuală din Ucraina şi ultimele cuceriri ale ruşilor, iar premierul l-a informat despre cele mai noi echipamente militare britanice, cum ar fi zece sisteme de artilerie autopropulsată şi muniţie, care vor ajunge în zilele şi săptămânile următoare' în Ucraina, menţionează comunicatul.

"Comunitatea internaţională este în spatele Ucrainei", a afirmat Boris Johnson în timpul acestei convorbiri telefonice, în cursul căreia şi-a exprimat convingerea că 'armata ucraineană ar putea recuceri teritoriul recent capturat de către forţele (preşedintelui rus Vladimir) Putin'.

Referitor la cereale, ambii lideri au subliniat importanţa 'de a le scoate cât mai repede posibil din Ucraina', iar Boris Johnson a dat asigurări că Marea Britanie continuă să lucreze îndeaproape cu alţi parteneri asupra următoarelor etape şi că este pregătită să ajute în orice mod posibil în această problemă.

De asemenea, cei doi lideri au abordat cazurile unor cetăţeni britanici care luptau de partea forţelor ucrainene, dar 'au fost capturaţi de trupele ruse în ultimele luni'.

În ceea ce priveşte Conferinţa privind restabilirea şi reconstrucţia Ucrainei, desfăşurată în urmă cu o zi la Lugano (Elveţia), 'premierul salută planurile de reconstrucţie a Ucrainei', menţionând că 'aşteaptă cu nerăbdare' să găzduiască un eveniment similar anul viitor în Marea Britanie, conform EFE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa intre Romania in razboiul asta, ba, prostul satului? Esti vai de mortii tai, n-ai habar pe ce lume traiesti. De exemplu, rusii au cam 4000 de avioane, iar NATO are peste 50.000. Numai SUA are 15000. Si exemple sunt multe. Cu cateva zile inaintea invaziei sataniste, Satana Putler a spus cu gura lui ca NATO este evident mult mai puternica, dar sa nu uitam ca rusii au nucleare si bla bla bla. Pai tu ai impresia ca China este atata de "proasta" sa intre in razboi cu noi, de partea Rusiei? Pai cu cine mai face China comert? Cu rusii? Hahaha! NATO are 1 miliard populatie, Rusia 144 milioane.
15
0
Mai kaka-maca, ai o diaree verbala de nu te intrece nimeni ! Cum mortii ma-tii reusesti sa postezi 4 comentarii la rand intr-o ora, cand nu ai dreptul decat la maxim 1 in 24 h ? Mai sluga a haholilor, crezi ca daca cineva spune adevarul este musai rusofil, troll sau putinist cum spui tu cand mananci kacat ? Mai du-te dracu de psihopat cu razboiul vostru al slavilor ca ROMANII ADEVARATI totdeauna au vrut sa fie pace ! Din cauza unor idioti de APV-isti pensionari ca tine, care toata viata ati futwt soldatii prin cazarma, Romania risca sa intre in razboi ! Hai SICTIR cu slavii tai, imbecil!
1
0
Iar al doilea mod in care se poate termina razboiul satanist al lui Satana Putler, este prin eliberarea partiala a teritorilor ocupate de satanistii canibali din Rusia. Asta insemnand eliberarea completa, fara Crimeea, sau a cel putin jumatate din teritorile ocupate in prezent. Se va ajunge astfel la un acord prin care Ucraina recunoaste pierdea acestor teritorii, iar in secunda doi intra in NATO, iar rusii cu buza umflata si curul vanat, accepta, aruncandu-le praf in ochi rudelor soldatilor rusi, orcilor, decedati in razboiul asta injust, ca sacrificiul mortii lor a "largit" putin Rusia.
18
0
Exista doar doua moduri in care se va termina razboiul asta satanist si nejustificat. Razboiul se va termina in momentul in care milioane de soldati ucraineni vor impinge orcii rusi in afara Ucrainei si vor reveni la granitele di 1991. Ca o completare, orcii rusi nu sunt moscoviti, nu sunt "elita Rusiei", nu sunt copiii oligarhilor, sunt taranoi din jurul Siberiei, care au fost inrolati pentru 1500lei pe luna. Sunt muritori de foame, canibali din mlastinile de pe permafrostul siberian in curs de topire, datorat incalzirii globale accelerate de satanistii care au pornit razboiul.Seceta e dovada
18
0
Rusia nu v-a putea niciodata sa impuna imobilizare generala, inrolare obligatorie in armata rusa, pentru ca se ajunge la razboi civil, vor da foc Moscovei. Deja rusii sunt foc si para, pentru ca dictatorul Satan Putler a pornit un razboi "intre frati". Dovada vie sunt cei doi frati generali care unul lupta pentru armata ucraineana, altul pentru arma rusa. Asta este adevarata fata a acestui razboi nejustificat. Recent, Rusia a scos limita varstei de inrolare si am vazut stiri in care rusii aruncau cocktailuri molotov in centrele de inrolare ale Rusiei. Asta urmeaza, ignorantilor!
0
0
Pentru mine e clar ca vor elibera complet teritorile invadata de rusi. Ucraina oricum avea cea mai puternica armata din regiune, chiar mai puternica decat Polonia. Romania si Polonia sunt urmatoarele 2 din regiune. Iar impreuna, in NATO, vom fi scutul de netrecut de catre canibalii rusi. Voi traiti in desene animate, trolilor rusi!!! In Al Doilea Razboi Mondial s-a purtat un razboi in zona asta intre circa 4 milioane de nazisti, impotriva a 7 milioane de sovietici canibali. Iar Romania a avut un rol important, cand a oprit alimentarea tancurilor naziste cu petrol romanesc si a "intors armele".
1
0
Iti explic, ca pentru copii: Ucraina va intra in curand in NATO. Dupa ce Rusia nu va mai putea inainta, incepe contra-ofensiva masiva a Ucrainei. Asta insemnand ca Ucraina va trimite minim 5 milioane de soldati ucraineni sa impinga linile inamice la granitele din 1991. Aveti impresia ca vorbesc p******? Va vorbeste un soldat roman. In momentul asta, sunt aproape 5 luni de zile de cand a inceput invazia satanista a lui Satana Putin. 5 luni de zile in care milioane de barbatii ucraineni si femei au fost inrolati obligatoriu in armata. Inca urmeaza cursuri de pregatire militara la STANDARDE NATO!
1
0
Ba, prostul satului! Iar mananci cacat cu doua linguri? In 1994, Marea Britanie a semnat un tratat prin care se angaja sa apere granitele Ucrainei, alaturi de americani si multe alte tari, in schimbul renuntarii la armele nucleare ale Ucrainei. Printre tarile alea se numara si Rusia. Uite ce fac nemernicii de rusi! Parerea mea este ca Ucraina trebuie sa fie inarmata nuclear. Si sunt multi care sunt de parere cu mine. S-a gasit puta mica asta cu 8 clase sa-l faca "ciufulit", dar Satana Putin are cancer la colon si ii cade parul, are doar 1.60m inaltime, are origini asiatice, deci are puta mica.
3
1
Mau vand si englezoii ceva arme fraierilor de ucrainieni , care mor pe post de carne de tun !
1
0
in visele lui
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614