REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

José Gomes, managerul lui Reading, e încântat de George Pușcaș: „Un vârf cu instinct natural pentru a marca”

José Gomes, managerul lui Reading, e încântat de George Pușcaș: „Un vârf cu instinct natural pentru a marca”

Replica API 9 august 2019 | 00:00 379

José Gomes, managerul lui Reading, l-a transformat pe George Pușcaș, atacantul de 23 de ani cumpărat de la Inter, în cel mai scump jucător din istoria clubului: 8 milioane de euro.

După un Euro U21 la nivel maxim, George Pușcaș ar fi vrut să rămână în Italia, în Serie A. Sau să joace în Top 5 Europa. În cele din urmă, a ajuns în Championship, pentru că doar Birmingham City și Reading (ambele din liga secundă engleză) s-au apropiat de pretențiile Interului.

A ales Reading (locul 20 din 24 sezonul trecut, 1-3 acasă cu Sheffield Wed. în prima etapă), care plătește 8 milioane de euro, urmând să se adauge alte două milioane dacă atinge obiectivele propuse. Este însă la doar 66 de kilometri de Londra.

„Am ales Reading pentru că m-a dorit mult”

„Când eram mic, mă uitam la fotbalul englez. E o mare provocare să joc aici. Am ales Reading pentru că m-a dorit mult", au fost primele cuvinte ale „tricolorului” pentru site-ul alb-albaștrilor.

Ieri, după ce atacantul în vârstă de 23 de ani s-a fotografiat cu noul tricou, managerul lui Reading s-a arătat încântat de marele transfer al verii, cel mai scump din istoria clubului. „George e un vârf tânăr, talentat, cu foame de goluri. Are un instinct natural pentru a marca”, l-a prezentat portughezul José Gomes, aflat de o jumătate de an la „The Royals”. „Fără goluri, nu poți câștiga meciurile și noi avem acum mai multe opțiuni pentru ultima treime a terenului"

„Jucătorul care aduce goluri”

Directorul executiv al grupării din Berkshire, Nigel Howe, crede că "Pușcaș este exact ce aveam nevoie. Jucătorul care aduce goluri. De-abia aștept să-l văd în acțiune".

George confirmă ceea ce spun oficialii lui Reading: „Sunt vârf, îmi place să joc în acea zonă și dau totul pe teren, pentru echipă, pentru club”. Ar putea debuta chiar sâmbătă în Championship, împotriva lui Hull City.

1.000.000 de euro este salariul anual al lui George Pușcaș la Reading; a semnat un contract pe cinci sezoane

9 jucători a adus Reading în această vară, însă doar doi cumpărați: Pușcaș (8 milioane) și Lucas João (5,4); restul, gratis sau împrumut

"Cunosc stilul lui Reading, am vorbit cu managerul şi ştiu la ce să mă aştept. Am făcut o alegere foarte bună"- George Pușcaș, atacant Reading

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puscas este fotbalist adevarat nu baiatul lui tata.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108