REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Joshua vrea un meci cu Fury pentru a se vedea cine este adevăratul campion mondial al greilor

Joshua vrea un meci cu Fury pentru a se vedea cine este adevăratul campion mondial al greilor

Replica API 17 aprilie 2020 | 00:00 1458

Boxerul britanic Anthony Joshua a afirmat că este nevoie de un meci între el şi compatriotul său Tyson Fury pentru a se vedea cine este adevăratul campion mondial al greilor, informează Reuters.

Joshua, care are 30 de ani, l-a învins în decembrie pe americanul de origine mexicană Andy Ruiz Jr într-un meci revanşă, redobândind centurile de campion mondial al greilor în versiunile WBA, IBF, WBO şi IBO. În urmă cu două luni, Fury a devenit campion mondial în versiunea WBC, după un meci contra americanului Deontay Wilder.

"Dacă vrei cu adevărat să spui că eşti cel mai bun, vino să te lupţi cu mine. Hai să facem asta. Eu am restul centurilor, aşa că este ceva de bun simţ", a declarat Joshua pentru Sky Sports, adresându-i-se lui Fury.

"Ce va dovedi lupta dinte mine şi el? Va exista o singură figură dominantă la categoria grea, care va avea toate centurile şi va fi necontestată. Logic, ca să arăt că sunt numărul unu, trebuie să lupt cu Tyson Fury. El trebuie să lupte cu Anthony Joshua", a adăugat sportivul.

Următorul meci al lui Joshua, cu bulgarul Kubrat Pulev, programat pe 20 iunie, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Revanşa dintre Fury şi Wilder, ce ar fi urmat să aibă loc pe 18 iulie, a fost şi ea amânată, urmând să aibă loc probabil în octombrie.

Promotorul Eddie Hearn, care este managerul lui Joshua, a lansat ideea că un duel cu Fury pentru unificarea centurilor ar putea deveni o prioritate dacă se va prelungi perioada în care alte meciuri vor fi amânate.

"Meciul acela (cu Fury) trebuie să se întâmple, fiindcă nu va mai exista niciodată un asemenea moment", a spus Hearn, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272