REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Jucării cu laser, PERICULOASE pentru copii. Complexurile Histria și Eden, controlate de OPC. VIDEO!

Jucării cu laser, PERICULOASE pentru copii. Complexurile Histria și Eden, controlate de OPC. VIDEO!

Replica API 9 august 2019 | 00:55 517

Jucăriile, la control! Reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au luat cu asalt complexurile Eden și Histria din Constanța. Vizați au fost principalii distribuitori de jucării și chinezării (copii de marcă, contrafacute).

Această acțiune are la bază tematică naţională legată de lasere, declanșată în urma accidentării unui copil.

Au fost confiscate peste 5000 de bucăți de lasere, dar și ceasuri, electronice etc.

În urma extinderii controlului au fost constatate o sumedenie de abateri: copii de marcă, jucării periculoase, jucării fără detaliile obligatorii etc.

”S-au lăsat invitații și au fost sigilate spațiile de prezentare si depozitare, din cauza lipsei inventarului si a cantitătii mari de produse”, a transmis comisarul șef, Horia Constantinescu.

Marfa neconformă va fi distrusă.

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedeti ca si papucii de plastic sunt periculosi si daunatori pentru mediu. Jucariile din lemn aduc si ele pagube,ca folosesc lemnul aici,in loc sa fie folosit de compania aia austriaca cu pile la Iohannis,da, aia care beleste padurile Romaniei in scopul nobil sa lase muntii sa respire in soare,nu sa stea ascunsi in umbra.
0
1
Sa desfiintam si furculitele. Se pot intepa cu ele. Detergentii se pot confunda cu zaharul pudra. Chiar prizele cu curent electric... daca baga cuie in ele? Sa desfiintam tot. Chiar si masinile de pe strada... daca o iau la fuga si ajung sub roti? Tampenie. E vorba de educatie. Nu de desfiintarea diferitelor obiecte. Niste cetateni "sensibili" fac reclamatie ei fiind incompetenti sa isi educe copiii si uite asa ne tampim.
4
1
Cata prostie exista in lumea asta frate, periculoase auzi, aa da, daca iti bagi ca dobitocu laseru in ochi normal ca ramai chior, orice obiect e periculos folosit intr-un mod neadecvat, briceagurile nu sunt periculoase? De ce sunt pe piata, sa nu mai zic de cutite, hai sa le desfiintam ca-si scot prostii ochii cu ele sau isi taie venele, duduie prostia de se face cutremur de 10 grade pe scara Richter.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468