REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Jucătorii de la Săgeata Năvodari primesc 10.000 de euro dacă promovează în Liga 1

Jucătorii de la Săgeata Năvodari primesc 10.000 de euro dacă promovează în Liga 1

Replica API 6 noiembrie 2012 | 00:00 66

Manu, nemulţumit, deocamdată, de prestaţia fotbaliştilor

Manu, nemulţumit, deocamdată, de prestaţia fotbaliştilor

După cea de-a XI-a etapă a ligii secunde din România, Săgeata Năvodari ocupă locul trei, la 3 puncte de liderul seriei a 2-a, Sportul Studenţesc, având până acum 18 puncte. Deşi în ultimele trei meciuri, năvodărenii au înregistrat două victorii şi un egal, preşedintele clubului, Alexandru Manu s-a arătat nemulţumit de jocul prestat de divizionara secundă. Cu un golaveraj de 19 goluri marcate şi 11 primite, dobrogenii se laudă cu cel mai bun atac după ocupantele primelor două locuri, Sportul Studenţesc şi Delta Tulcea. Jucătorii Săgeţii au promişi la calificare suma de 10.000 de euro, împreună cu oportunitatea de a evolua în premieră în primul eşalon al fotbalului românesc. Jocul băieţilor antrenaţi de Aurel Şunda a fost pus şi este pus sub semnul întrebării chiar de către preşedintele clubului Săgeata Năvodari, Alexandru Manu, în cadrul unui interviu pentru "Replica":

Reporter: Ce părere aveţi de evoluţia echipei din ultimele două meciuri, cel cu Delta Tulcea şi FC Botoşani?

Alexandru Manu: Am câştigat cu noroc ultimul meci. Jocul echipei m-a dezamăgit. Am aşteptări mai mari de la această echipă.

Rep.: Ce şanse de promovare are Săgeata Năvodari, ţinând cont că Sportul şi Delta Tulcea sunt principalele candidate?

A.M.: Rămâne de văzut ce şanse vom avea. În pauza dintre tur şi retur vom mai aduce câţiva jucători pentru a ne întări lotul şi sperăm ca jocul echipei să meargă.

Rep.: Aţi declarat la un moment dat că nu veţi mai plăti salariul jucătorilor dacă nu încep să joace. În acest moment jucătorii au salariile la zi?

A.M.: Toţi jucatorii au salariile plătite la zi. De fapt, eu am declarat că jucătorii nu îşi vor lua primele promise pentru meciurile cu Otopeni, Delta Tulcea şi FC Botoşani, dacă nu vor juca fotbal. Prima era de 300 euro pentru fiecare jucător. Nu a fost vorba de salarii, a fost vorba despre prime.

Rep.: Care a fost obiectivul echipei la startul sezonului?

A.M.: Promovarea este singurul obiectiv al echipei.

Rep.: Veţi face achiziţii în pauza de iarnă?

A.M.: După cum am spus, în pauza dintre tur şi retur vom aduce câţiva jucători, însă nu ştiu ce fotbalişti vor veni. S-ar putea să vină şi jucători străini, maxim doi, deoarece mai avem încă trei străini în lot, iar regulamentul nu ne permite să aducem mai mulţi.

Rep.: Vor pleca jucători de la echipă în această iarna? Dacă da, care sunt jucătorii care vor pleca?

A.M.: De plecat, vor pleca. Nu pot să dau numele celor care vor pleca pentru că aş destabiliza atmosfera din cadrul echipei.

Rep: Care este prima dacă Săgeata Năvodari va promova în Liga 1?

A.M.: În caz de promovare, jucătorii au promişi 10.000 de euro.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272