REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Judas Priest a anulat un concert în SUA din cauza 'unei probleme de sănătate care nu e legată de COVID-19'

Judas Priest a anulat un concert în SUA din cauza 'unei probleme de sănătate care nu e legată de COVID-19'

Replica API 7 aprilie 2022 | 00:00 268

Formaţia britanică Judas Priest a fost nevoită să-şi anuleze ultimul concert în Statele Unite programat în cadrul turneului actual din cauza unei probleme de sănătate, relatează contactmusic.com, citat de Agerpres

Sursa foto: Judas Priest/Facebook.comt

Judas Priest şi-a anulat în ultimul moment concertul din Massachusetts de luni seara din cauza "unei probleme de sănătate care nu e legată de COVID-19".

Trupa de heavy metal urma să susţină un concert pe Arena Paul E Tsongas din oraşul Lowell, însă a fost nevoită să anuleze evenimentul după ce unul dintre membri grupului nu s-a simţit bine.

"Spectacol anulat pe 4 aprilie", a transmis formaţia într-un mesaj pe Twitter. "Cu regret vă anunţăm că, din păcate, spectacolul din această seară de pe Arena Paul E Tsongas, Lowell, MA, este anulat din cauza unei probleme de sănătate care nu este legată de COVID-19. Sperăm să putem susţine acest spectacol în viitorul apropiat", a adăugat trupa.

Solistul Rob Halford, în vârstă de 70 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de prostată în timpul pandemiei de COVID-19, în 2020, dar este în remisie. El şi-a actualizat autobiografia "Confess" pentru a include diagnosticul primit şi a-i încuraja pe bărbaţii de "o anumită vârstă" să efectueze controale medicale regulate.

"Este în remisie", a declarat Rob Halford, citat de contactmusic.com. "Sincronizarea este totul în rock and roll şi heavy metal. Şi, desigur, asta se întâmpla în timpul pandemiei - fazele iniţiale ale pandemiei - aşa că lumea era complet închisă", a povestit solistul.

"Este pur şi simplu un miracol ce pot face în sistemul sanitar în prezent; este absolut remarcabil. Aşadar, mesajul meu principal pentru bărbaţii din întreaga lume, când ajungeţi la o anumită vârstă, este foarte important să faceţi control la prostată, analize de sânge, colonoscopie...", a adăugat solistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272