REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Judecătorii nu se decid în dosarul lui Valentin Vrabie

Judecătorii nu se decid în dosarul lui Valentin Vrabie

Victor ROTARU 24 aprilie 2024 | 13:48 3393

 Magistrații din cadrul Curții de Apel Constanța au admis, recent, contestația în anulare formată de primar împotriva deciziei de condamnare din 10 octombrie 2023. Miercuri, 24 aprilie a.c., Vrabie a avut termen în dosarul în care a formulat contestația în anulare, însă magistrații au amânat, din nou, pronunțarea pentru 21 mai.

Judecatorii nu se decid in dosarul lui Valentin VrabieValentin Vrabie

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, a fost condamnat definitiv la 1 an și 7 luni de închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzat de fals intelectual. Curtea de Apel Constanța a admis pe 10 octombrie, apelul penal declarat de primar împotriva sentinţei penale nr. 1164 din data de 28.06.2022, pronunţată în dosarul penal nr. 4316/256/2020, al Judecătoriei Medgidia. A desființat decizia instanței de fond, privind executarea în regim de detenţie a pedepsei și a menținut condamnarea de un an și 7 luni închisoare cu suspendare. Vrabie nu mai are voie să candideze și să ocupe o funcție la stat timp de doi ani. Ulterior, și-a scris și demisia.

A formulat, însă, contestație în anulare, contestație care i-a fost admisă de Curtea de Apel, pe 9 februarie, atunci când magistrații au suspendat executarea deciziei prin care Valentin Vrabie a fost condamnat, definitv, la un an și 7 luni închisoare și interzicerea dreptului de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pe o durată de 2 ani. Miercuri a avut loc un nou termen în dosarul lui Valentin Vrabie, însă judecătorii nu s-au putut decide, amânând cauza pentru data de 21 mai 2024.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cate amânări mai primește acest i*******r dovedit? Justiția asta chiar asa ne râde in față? A pus pe butuci tot orașul, avem cel mai poluat aer din judet si in continuare sunt idioți care il susțin deși sa nu uitam ca a si falimentat orașul. Primește amânări pana se prescrie fapta?
2
0
Mitroi știe, Felix la fel.
0
0
Pentru Ion
0
0
Pentru Ion
0
0
Ia tara asta justitia este dictata de securisti si masoni care sunt rai , nepregatiti si spagari ! Distrug destinele celor ce tin cu romanii !
4
0
Mai asteapta... cand vrea bossul tau! Se stie! Desi pare cel mai bun sef....
1
0
Uitați-vă la Peștera cum arată acum. A zburat porcul cu luminițe cu tot. Ăsta nu e primarul Medgidiei. Și-a dat DEMISIA, ce mai caută îm primărie? A fost dovedit de două instanțe. Medgidia e un munte de șmecherie și prostie. Oare cu ce au greșit cetățenii orașului? Poate își dorește să iasă în cătușe din primărie. Sperăm să primească o palmă care să îl usture, de la justiție ori de la cetățeni.
9
7
a ciugulit din mainile tuturor cate putin si la pestera mai mult si la medgidia ,acum vrea din nou pe creanga !
6
4
Slugoiule care ai scris tu ca moldoveanul u e vinovat e cel mai mare hot din istoria Medgidiei, nu a fost și nu va mai fi asa excremente de primar
8
7
Paradeala marca ntza
1
4
Nu merită votat a fost condamnat acum vrea să o scalde pentru alegerile ce urmează UDTTMR ia impus 4 locuri eligibile din parte uniunii tătarilor din care 2 sant măsura cu finul Ozi director la fabrica de amoniac și finul lui acești sant impuși de Gelil Ersegep patronul firmei de transport Metropolitan ore merită săi votăm dragii cetățenii Gelil un fost condamnat penal și Vrabie un condamnat penal pe fond !!!!
14
8
Bravo dom primar! Porcu s a infrumtat din nectar! Are casa in buricu targului, de fapt la marginea lui, la mare! Asa este viata, poate s or prescrie si prostiile astea, ca tare ati mai tras don primar! La curtea de apel este o gradina zoologica cu lei, miatreti, iepuri si binenteles vrabiute, pasarele blande si cuminti!!
8
5
Toata lumea stie ca Primarul Vrabie este nevinovat!
10
14

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212