REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Julia Chelaru, ca o prințesă de ziua ei! I-a cântat Vali Vijelie

Julia Chelaru, ca o prințesă de ziua ei! I-a cântat Vali Vijelie

Andreea VREJOIU 15 iulie 2023 | 00:00 558

Julia Chelaru a împlinit o frumoasă vârstă și s-a aniversat cu mare fast la un restaurant super cunoscut de la mare, acolo unde se află la evenimentele și concertele pe care le are pe litoral, alături de mai mulți colegi de breaslă.

Julia Chelaru, ca o printesa de ziua ei! I-a cantat Vali Vijelie

„Am avut cea mai frumoasă zi de naștere! Cu oameni deosebiți, voie bună și cântec! Mulțumesc, Ion Petrescu (Axinte), pentru această seară superbă!”, a mărturisit Julia Chelaru care a petrecut pe cinste de ziua ei de naștere cu artiști unul și unul: Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, Vali Vijelie, Georgiana Lobonț, Axinte și mulți alții.

Artista s-a simțit în centrul atenției, a primit un tort alb, delicios de la colegii ei și s-a distrat de minune. Jiulia s-a îmbrăcat de ziua ei într-o rochie neagră, cu flori roșii, transparentă și cu decolteu adânc și a atras toate privirile. Și-a accesorizat ținuta cu o pălărie roșie și o floare roșie în păr și a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Cântăreața a fost mereu o femeie voluptoasă, cu forme, care a atras atenția și privirile indiscrete ale tuturor. De ziua ei, Julia a primit multe cadouri și s-a simțit perfect, mai ales că i-a cântat și Vali Vijelie.

“Mi-am aniversat ziua la un restaurant unde au fost mai mulți artiști și au cântat, Vali Vijelie  Georgiana Lobonț, eu am avut prietenii mei acolo, ne-am distrat cu ei, pe muzica lor. Cu două zile înainte a fost și ziua Mariei Dragomiroiu, a fost și ea serbată tot în aceeași locație. La un moment dat ne-am strâns, am făcut și poze împreună, a fost frumos! Prietenii mei au venit separat, din toată țara. Nu am fost  mulți dar cât au fost, au fost buni și petrecăreți. Am stat până la 5 dimineața, au venit și lăutari. Am primit flori, parfumuri, creme, chiar și bani, să fac ce vreau cu ei. Una peste alta a fost o zi de naștere reușită, pentru că a fost muzică bună, la discreție, când îți  cânta Vali Vijelie la ziua ta nu are ce să fie rău. Am cântat și eu puțin cu lăutarii, a fost foarte-foarte fain!”, a povestit artista, pentru Click!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o manelista jeggoasa
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468