REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Jurgen Klopp speră ca protestul fanilor lui Liverpool să nu provoace o ruptură cu echipa

Jurgen Klopp speră ca protestul fanilor lui Liverpool să nu provoace o ruptură cu echipa

A.F. 13 aprilie 2024 | 00:00 578

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a spus că speră ca „nimic să nu se interpună între noi și suporteri". Fanii protestează față de creșterea prețului biletelor. Ei spun că nu vor afișa steaguri în turul sferturilor de finală din Europa League, de joi, dintre Liverpool și Atalanta.

Jurgen Klopp spera ca protestul fanilor lui Liverpool sa nu provoace o ruptura cu echipaJurgen Klopp

Protestele vine după ce clubul a majorat prețul abonamentelor și al biletelor pentru membri cu 2% pentru sezonul viitor.

„Atâta timp cât oamenii sunt acolo, totul este bine", a spus Klopp, citat de BBC Sport.

„Înțeleg preocupările și discuțiile. Vrem ca oamenii să fie prezenți pe stadion și vrem să îl punem la dispoziția tuturor.

„Suntem un club care se autosusține - fiecare liră pe care o câștigăm se întoarce în clubul de fotbal. Înțeleg 100% poziția suporterilor și sunt sigur că vor găsi o soluție.

„Ceea ce ar trebui să ne asigurăm este că nimic nu se interpune între noi și suporteri. Între cele două fluiere de start și fnal, trebuie doar să fim Liverpool - asta este ceea ce cer.

„Ar fi mai rău dacă doar steagurile ar fi în tribune și nimeni altcineva. Cu siguranță vor găsi o soluție".

Asociația suporterilor de la Tottenham Hotspur s-a declarat recent „extrem de dezamăgită" de faptul că prețurile abonamentelor clubului lor vor crește cu 6% pentru sezonul 2024-25.

În urma anunțului de majorare al lui Liverpool, grupurile de fani ai clubului, Spirit of Shankly, Spion Kop 1906 și Kop Outs, au emis o declarație comună în care se spune că nu a avut loc nicio „consultare semnificativă" cu ei în legătură cu această problemă.

Spion Kop 1906, care organizează afișarea de steaguri și bannere pe stadion, a declarat de atunci că „nu vor fi steaguri pe The Kop pentru meciul de joi seara".

Aceasta a adăugat: "Spre deosebire de abordarea clubului, acest lucru a fost convenit în urma consultării cu alte grupuri de fani".

Liverpool joacă duminică cu Crystal Palace, cu o zi înainte de comemorarea tragediei de la Hillsborough. Nouăzeci și șapte de fani ai lui Reds au murit în urma surpării tribunelor pe stadionul lui Sheffield Wednesday, înainte de o semifinală de Cupa Angliei, cu Nottingham Forest, în 1989.

„Ne vom aduce omagiile celor 97 cu steaguri de la Hillsborough doar la meciul de campionat din acest weekend, ca întotdeauna, fiind cel mai apropiat meci de 15 aprilie", a declarat Spion Kop 1906.

„Există încă o șansă ca clubul să poarte un dialog pozitiv cu consiliul suporterilor la timp pentru întâlnirea de sâmbătă. Până atunci, suporterii au un singur mesaj: Nu creșterii prețului biletelor", citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272