REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Jurnal cu EBA. Elena Băsescu a debutat pe micul ecran

Jurnal cu EBA. Elena Băsescu a debutat pe micul ecran

Virgil STOIAN 22 iulie 2023 | 00:00 654

Elena Băsescu este acum jurnalist, după ce a fost fotomodel și europarlamentar. S-a angajat la postul TV la începutul anului, însă de curând a început să apară și pe micile ecrane.

Jurnal cu EBA. Elena Basescu a debutat pe micul ecran

Elena Băsescu a încercat mai multe profesii. A fost fotomodel, europarlamentar, iar acum este jurnalist la Aleph News. Fiica fostului președinte s-a angajat la televiziunea de ştiri fondată de Adrian Sârbu în urmă cu aproximativ șase luni, iar recent a început să apară și pe micul ecran, prezentând subiecte diverse, din politica externă și internă.

În urmă cu doar câteva zile, Elena Băsescu a vorbit într-un jurnal de ştiri despre implicaţiile pentru România ca urmare a deciziei preşedintelui rus Vladimir Putin de a rupe acordul privind transportul cerealelor din Ucraina pe Marea Neagră.

În intervențiile sale, fiica cea mică a lui Traian Băsescu este prezentată drept „editor Aleph News”

Cum se descurca fiica lui Traian Băsescu ca jurnalist

Noua meserie a Elenei Băsescu pare să o prindă bine, dacă ne luăm după mărturisirile colegilor de redacție. Fiica fostului președinte s-a făcut repede plăcută la noul loc de muncă, iar colegii au numai cuvinte de laudă. Aceștia spun că dă dovadă de mult bun simț și este dornică să învețe cât mai mult despre jurnalism și televiziune.

„Elena este redactor pe politic. Chiar mi-a trimis recent un coleg, un sms scris, în care îmi spunea de EBA este surprinzător de bine crescută, are prea mult bun simț și nu vrea să deranjeze pe nimeni din jurul ei. Elena întreabă, de fiecare dată, când nu știe ceva cu foarte multă eleganță ”, a declarat un apropiat al Elenei Băsescu, potrivit click.ro.
Elena Băsescu, traseu profesional

Fiica lui Traian Băsescu a început să lucreze ca fotomodel, iar apoi s-a angajat la Luxten, compania care se ocupa cu iluminatul public în București. În 2008 a intrat în politică, fiind secretara Organizației de Tineret a Partidului Democrat Liberal (PDL).

În anul 2009 a participat la alegerile europarlamentare ca independent, însă a fost sprijinită de cu voturi de partidul controlat de tatăl său. A devenit eurodeputat pentru un mandat, care s-a încheiat în 2014.

În 2016, Elena Băsescu s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la Departamentul pentru Relații Internaționale. Patru ani mai târziu a candidat, fără succes, pentru un fotoliu de deputat în Parlamentul României.

În 2021, a fost angajată în funcția de consilier parlamentar la Camera Deputaților, fiind încadrată de grupul PSD la Comisia pentru Afaceri Europene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Putin analfabeta da ok ca reporterita
1
1
nici macar nu reuseste sa citeasca de pe prompter. bun simt? la oricine altcineva numai la ea nu. sa nu mai transformam in eroi niste nimeni promovati de pilele si relatiile tatucilor lor securisti.
4
0
daca e asa de plina de succesuri la ce mai atarna la camera deputatilor?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468