REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Jurnalista bolnavă de cancer, care a cerut ajutor Ministerului Sănătății, ȚINUTĂ PRECUM UN CÂINE pe scaune în Germania

Jurnalista bolnavă de cancer, care a cerut ajutor Ministerului Sănătății, ȚINUTĂ PRECUM UN CÂINE pe scaune în Germania

Replica API 12 februarie 2018 | 00:49 381

Imagini incredibile de la un spital din Germania! Jurnalista Eugenia Soare, care s-a luptat să poată pleca la tratament în afară a fost ținută precum un animal pe scaunele din spital, având febră mare și cerșind ajutor de la medici. Femeia a postat pe pagina sa de Facebook imaginile lăsând un mesaj dureros, prin care se resemnează de ceea ce s-a întâmplat acolo și nu vrea să mai audă de sistemul lor medical, unde a fost tratată precum un câine.

„Minunatul sistem medical german m-a ținut pe hol 7 ore, în condițiile în care le-am spus că am cancer și o temperatură de 39 de grade. Sper că până la moarte să nu mai ajung vreodată în Germania. Nu mai vreau nici limba să o aud, nici calmul lor să-l mai văd, vreau să uit că am trecut vreodată pe aici. Am stat de la ora 15,48 până la 23,10 la ușa camerei de gardă la urgențe, cu febră 39, rugându-ma de ei să-mi facă un antitermic inravenos. Am zăcut ca un câine cu perfuzia în vena pe holul spitalului, nemâncată și leșinată de oboseală”, a scris jurnalista.

C.C.

Citește și

STRIGĂT DE AJUTOR! O jurnalistă bolnavă de cancer: „Nu îmi rămâne decât să aștept să mor la mine acasă”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai stai asa: ce cauta la urgenta cu asa o boala cumplita? ce sa ii faca la urgenta? si daca ai obtinut aprobare pentru tratament, nu pleci undeva la sigur si cu programare si internare intr-o clinica la medic specialist? si scuze, la urgenta nu se da de mancare bolnavilor...deci, sistemul medical din germania nu are nicio vina!
0
0
Da si mie o perfuzie nenea!
0
0
In Germania cainii stau pe scaune. Asta am inteles din prostia asta de articol semnat de C.C. Catch. Cat despre doamna in cauza, nu stiu ce plm a cautat in Germania sa cereseasca ajutor medical. Ceva nu se leaga in toata drama asta fortata. Plm.
0
4
mergeti in anglia la medic sa vedeti cate ore asteptati si cum te trateaza nu mai huliti medici nostri sunt foarte intelegatori va spune o persoana care a fost operata acum 6 ani pe cord deschis am mers cu o trimitere in buc nu cunosteam pe nimeni traiesc si azi si ma simt bine.
2
0
Draga mea si eu am avut cancer si am fost tratata foarte bine in tara mea, la spitalul de oncologie..din Bucuresti. De ce te-ai dus acolo? Am 5 ani de la tratament si sunt OK, multumesc lui Dumnezeu ! Sa ne vindecam sufletul sa fim mai buni, mai darnici, mai increzatori ! Sanaatte !!!
5
0
Cu ceva timp in urma a spus ce tratamente a facut pentru cancer. Cancerul este o boala autoimuna, adica ea este atacata de propria imunitate. Tot ce poti face este sa ti intaresti imunitatea prin liniste mentala. Restul tratamentelor sunt pure experimente de aceea medicii fug de bolnavi.
5
1
Si acolo e ca la noi : esti smeker, ai parte de tratament preferential, esti fraierici, mori cu zile. Asta crede ca daca e jurnalista are prioritate? E o cersetoare, fara pic de demnitate ! Hai madam Soare, ne lasi!?!
4
4
Trist ca se intampla asa. Tratata prost si n tara si n Germania....oare nu se gasesc solutii sa fie tratata omeneste n romania??
3
2
Sa se duca acolo? Ce e, Occidentul nu mai e atat de ideal, ca in sloganurile propagandistice ale TeFeListilor?
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367