REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Jurnaliștii, lecție pentru Liviu Dragnea: nu s-au atins de gogoși

Jurnaliștii, lecție pentru Liviu Dragnea: nu s-au atins de gogoși

Replica API 6 noiembrie 2018 | 00:38 395

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a venit cu două valize, la ședința Comitetului Executiv al PSD, în tentativa de a ironiza anunțata anchetă Rise Project cu documentele despre TelDrum. În prima valiză se aflau gogoși, în timp ce în a doua se aflau dosarele pe care Liviu Dragnea consideră că ar trebui să le aibă președintele Klaus Iohannis.

Deși a lăsat ambele valize pe holul din fața sălii de ședință a PSD, jurnaliștii nu s-au atins de gogoșile lui Liviu Dragnea. Majoritatea jurnaliștilor au studiat dosarele lăsate de Liviu Dragnea, dar nu s-au atins de gogoșile liderului PSD.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si surprinzatoare intamplare ca jurnalistii nu au navalit sa manance decorul, butaforia? va stie toata lumea de foame-in-gat, in anumite medii sunteti numiti si "piscotari" ca turnati in posete sa luati si acasa piscoturile, dar sa mananci decorul, e chiar surprinzator... amaratilor!
1
1
Daca aducea friptane si bere sa vezi ce le mai rontaiau fomistii aia.
3
3
Gogosile au disparut apoi fiind mancate de catre umflatul... felix stroe
1
3
Asta ne-a servit si serveste PSD_UL la fraierii care casca gura la latrina 3 si-i voteaza ca olile! GOGOSI. Valize de GOGOSI va serveste dracnea si al lui guvern docil si mincions!
2
4
Nu va plac dosarele lui Iohannis javrelor?.Va deranjeaza realitatea si furaciunile cu acte false ale neamtului ?.Jigodii fasciste !.
7
3
nici nu meritau sa le guste le ramaneau in gat la ce prosti debiteaza.
3
3
Cica titlu : jurnalistii lectie pentru dragnea ! Fereasca dzeu
5
2
A avut treaba irinuca aseara. A facut gogosi,le-a impachetat,a redactat niste hartii,a cumparat trolere,a stat capra,a stat si ied.Dragnea nu munceste de loc in f ,,relatie,,
4
5
Zilnic suntem indopati cu gogosi. Sunt oferite cu forta si celor care vor si celor care nu vor. Deja imi este greata de gogosile lor, cele mai multe au mucegai cu iz penal.
8
3
Ce le doresti unora de ele sa ai parte si sa te urci in duba cu ANP jigodie fascista
8
10
Dragnea sa pastreze valizele pentru cand pleaca militar la Poarta Alba si gogosile sa le dea la colegii de camera daca scapa sapunul
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212