REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Justin Bieber și-a costumat soția în asistentă medicală și au petrecut cu tequila de Halloween

Justin Bieber și-a costumat soția în asistentă medicală și au petrecut cu tequila de Halloween

Replica API 3 noiembrie 2020 | 00:00 1131

Justin Bieber, 26 de ani, și-a îmbrăcat soția în asistentă medicală și au petrecut cu tequila de Halloween. Hailey, 23 de ani l-a însoțit pe cântărețul canadian la petrecerea din camionul Casamigos în care au fost invitate celebritățile. Ei au petrecut întâi la aniversarea lui Kendall Jenner, în Los Angeles, apoi s-au retras într-un camion care fusese transformat în disco-bar, scrie click.ro.

Hailey și Justin Bieber

foto: Instagram

Regulile impuse pentru a preveni răspândirea pandemiei nu sunt și pentru vedete. O arată încă o dată petrecerile de Halloween, care, chiar dacă nu au mai fost ca în anii precedenți, tot nu au respectat regulile de distanțare socială și invitații nu au purtat mască. Dar când ai peste 100 de milioane $ în cont, parcă îți dă mâna să ignori legea pentru a te distra. Asta au făcut Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani și soțial lui Hailey, de 23 de ani. Sâmbătă seara s-au costumat în cowboy (Woody din Toy Story) și asistentă medicală (Asistenta Dolly, din Ratched, difuzat pe Netflix) și au colindat metropola la distracții.

Au petrecut cu tequila într-un camion

După ce au fost la petrecerea organizată de Kendall Jenner cu prilejul împlinirii vârstei de 25 de ani, Justin și Hailey Bieber au primit vizita unui ditamai camionul Casamigos, brand de tequila fondat de George Clooney și Rande Gerber, soțul lui Cindy Crawford. Vedetele din LA care au mai fost vizitate de camionul transformat în disco-bar au fost Sarah Michelle Gellar, Shannon Doherty, Charlotte McKinney, January Jones, Zoey Deutch, Maria Menounos, Molly Sims, Natalie Marideunas și Gabrielle Union.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108