REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Kalașnikovuri ruginite pentru noii recruți ai lui Putin: „Funcționează doar dacă zgârii inamicul și îi dai tetanos”

Kalașnikovuri ruginite pentru noii recruți ai lui Putin: „Funcționează doar dacă zgârii inamicul și îi dai tetanos”

Replica API 25 septembrie 2022 | 18:57 941

Pe rețelele sociale au apărut imagini cu arme de asalt Kalașnikov ruginite despre care oficialii ucraineni susțin că sunt distribuite noilor recruți din armata rusă.

„Cei proaspăt mobilizați în armata rusă primesc arme ruginite și pungi de plastic”, a declarat Anton Gherașcenko, consilier al ministrului de Interne al Ucrainei, care a postat pe contul său de Twitter respectivele imagini.

Oficialul ucrainean spune că rușii susțin că aceste arme sunt distribuite recruților doar pentru antrenament și pentru ca aceștia să se obișnuiască cu greutatea lor.

„Eu cred că asta e exact ce primesc pentru a merge cu ele la luptă. Asta e a doua armată a lumii?”, comentează consilierul guvernamental ucrainean, scrie digi24.ro.

Imagini similare au fost publicate și de jurnalistul bulgar de la site-ul de investigații Bellingcat, Hristo Grozev.

„Cred că aceste arme funcționează doar dacă zgârii inamicul cu ele și îi dai tetanos”, a comentat Grozev referitor la armele de asalt Kalașnikov primite de noii recruți ai armatei ruse.

Oastea de strânsură a Rusiei. Camioane sovietice și recruți cazați în dormitoare insalubre. „Dacă strănuți, s-ar putea să fii ucis de tavanul care o să cadă pe tine”

Publicația Nexta a prezentat pe Twitter o înregistrare video în care se văd mai multe camioane vechi încărcate pe o garnitură de tren în zona Rostov pentru a fi trimise, ca întăriri, trupelor ruse din prima linie.

De asemenea, Anton Gherașcenko a publicat un alt clip pe contul său de Twitter în care sunt prezentate, conform oficialului ucrainean, condițiile insalubre în care sunt cazați niște recruți din Ingușeția.

„Dacă strănuți, s-ar putea să fii ucis de tavanul care o să cadă peste tine”, a spus oficialul ucrainean despre condițiile în care sunt cazați recruții armatei ruse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce propaganda de kkt faceti. Pai AK-urile sunt construite sa functioneze si in apa ! De aia i-a fwtwt in gura Vietnamezii pe americani Cine a facut armata stie !
1
0
de la Tiraspol. Acolo mai au rusnacii niste pusti din timpul razboiului. Mwie putin !!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367