REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
11° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Kamara, păcălit la un eveniment caritabil ținut pentru fiul său

Kamara, păcălit la un eveniment caritabil ținut pentru fiul său

A.F. 12 februarie 2024 | 00:00 297

Deși Kamara apare mai mereu cu zâmbetul pe buze în fața fanilor săi, este cât se poate de serios când vine vorba de fiul său. Micuțul Leon, în vârstă de 8 ani, se confruntă cu mari probleme de sănătate, fiind diagnosticat chiar de la naștere cu tetrapareză spastică. El a ajuns de opt ori pe masa de operație, iar tratamentul este destul de costisitor, astfel că artistul a organizat de multe ori evenimente caritabile pentru a strânge banii necesari. Însă, după un concert, Kamara a rămas cu un gust amar.

Kamara, pacalit la un eveniment caritabil tinut pentru fiul sauKamara și Leon

Pentru a-și ajuta cât mai mult băiețelul, Leon, diagnosticat chiar de la naștere cu tetrapareză spastică, Kamara a apelat de multe ori la bunăvoința oamenilor, organizând evenimente caritabile în cadrul cărora să strângă sumele necesare pentru operații și tratament. Din păcate, unul dintre aceste concerte îi va rămâne întotdeauna în memorie.

Kamara: „Sunt mulți escroci pe lumea asta”

Artistul a fost dezamăgit de rezultat, după ce a fost păcălit. Se pare că, deși au fost adunați mulți bani din sponsorizări și donații, cântărețul nu a ajuns în posesia sumelor. „Pe lumea aceasta sunt mulți care profită de evenimentele caritabile. Se fac multe evenimente caritabile, și unii profită ori de organizare, să-și tragă ceva pe lângă, ori pur și simplu nu mai dau banii. Eu am pățit treaba asta cu Leon la un eveniment. Organizatorii au venit la mine și mi-au spus: «Aceștia sunt toți banii». I-am spus: Tu glumești? Am văzut câtă lume a fost și ce s-a întâmplat”, a mărturisit Kamara, pentru cancan.ro.

Dezamăgit și totodată uimit de atitudinea persoanelor respective, Kamara a dezvăluit că și-a învățat lecția și nu mai are încredere în nimeni: „Am rezolvat cât s-a putut rezolva apoi. Am căutat unii dintre organizatorii care nu erau cei care au luat banii să compenseze situația ca să nu-și păteze numele. Nu era vina lor, doar că ei erau în față. Consider că mereu trebuie să fim atenți la oamenii care fac lucruri de genul acesta că sunt mulți escroci pe lumea asta”, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma pish pe neamul lui de tchioara prroasta si retardata!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218