REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

KAMIKAZE pe şosea! La 91 de ani, ACUZAT că HĂRŢUIEŞTE liceenele: ‘Hai, urcaţi în maşină’

KAMIKAZE pe şosea! La 91 de ani, ACUZAT că HĂRŢUIEŞTE liceenele: ‘Hai, urcaţi în maşină’

Replica API 22 martie 2019 | 00:00 662

Poliţia a declanşat o anchetă

Poliţia a declanşat o anchetă

Situaţie incredibilă la Eforie, acolo unde liceenele susţin că sunt urmărite de un individ în vârstă, care le hărţuieşte! Situaţia a intrat acum în atenţia oamenilor legii, care au declanşat o anchetă pentru a stabili dacă situaţia semnalată se confirmă. Între timp, bărbatul, care are... 91 de ani!!!, a fost deja sancţionat, însă pentru alte fapte: a fost surprins în timp ce întorcea maşina peste marcajul longitudinal continuu şi nu avea asupra sa documentele.

Situaţia referitoare la acest bărbat a fost semnalată de o tânără, în mediul online, fata susţinând că deja nu mai suportă ca respectivul să îşi tot facă apariţia în zona Liceului Carmen Sylva din Eforie.

„Această persoană ne urmăreşte zi de zi şi strigă după noi: ‘Haideţi, fetelor, urcaţi în maşină’ sau ‘Cât luaţi pe oră?’. Ieri, la ora 17.10 l-a oprit Poliţia fiindcă a întors maşina peste linia continuă, pentru a veni spre noi, dar în legătură cu cele semnalate de noi, poliţiştii nu au făcut nimic”, a relatat o tânără, iar o alta a intrat şi ea în discuţie, afirmând că situaţia este deja cunoscută în tot oraşul, iar că respectivul bărbat le-ar hărţui aşa de ani de zile pe toate liceenele de la Carmen Sylva.

De cealaltă parte, oamenii legii au confirmat că l-au oprit pe bătrânul de 91 de ani, după ce l-au văzut întorcând peste marcajul longitudinal continuu şi i-au aplicat o sancţiune însemnând 8 puncte de penalizare.

“În legătură cu situaţia prezentată în spaţiul public (acuzaţiile formulate de tinere – n.r.), poliţiştii din cadrul Poliţiei Eforie au demarat verificări pentru stabilirea veridicităţii aspectelor sesizate şi stabilirea împrejurărilor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale ce se impun”, au declarat, pentru “Replica”, reprezentanţii IPJ Constanţa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este Zoldan Alexandru strada Mugurilor nr 4 si este un obsedat sexual. Trebuie internat la azil.
0
0
A draq curvaa
3
0
A ada e gravida ???? Cu zoltan
3
2
ala de mai jos cu milita esti shingy tiganu din tghiol iti candeste hoitu pana la tuzla aici
3
0
Nu va face nimic, cinstitelor stati linistite.
4
0
La fel face si busageanu cel cu terasa pe faleza.
7
0
Militienii din Eforie incalca linia continua cand vin dinspre Techirghiol si traverseaza tot inainte drumul national, la LIDL. Sunt 3 camere de filmat acolo, dispecerii ar putea sa-i vada pe camere, dar sunt in cardasie cu militienii. Asta a luat amenda fiindca nu poarta uniforma. Sa ma amendeze pe mine, sa vada ce o sa stau la intersectii ca sa-i filmez, si apoi direct la Inspectorat, sa vad ce raspuns primesc, negru pe alb. Asta e militie? Amendezi pentru aceleasi greseli doar pe civili? Da! Asta e Militia!
3
4
mare grija k va ia an matz
3
0
Robert suge pula gratis
3
4
tataia si-a cumparat viagra, i se scoala matzu
3
0
Daca la varsta de 91 de ani mai este potent, inseamna ca batranul este o exceptie a naturii !
6
2
Ma politistilor trimiteti batranu la neurologie sa semneze doctorul ca poate sa conduca pina nu face mosu vreun accident.
20
3
Politia Romana e de kk!
13
3
La varsta aia, poate cel mult sa isi scoata proteza si sa le muste de cur.
20
2
pai la 91 de ani i se mai scoala?
9
2
Este Brailoiu mascat
13
3
Cerem demisia primarului Eforiei pentru ca el nu conduce eforia. Sunt altii mai " destepti" ca el care stiu cum sa scoata bani din piatra seaca. Pnl ul in Eforie nu a facut absolut nimic bun! Demisia !
9
7
Acest om e Sandi Zoltan mereu se leaga de fete cu propuneri indecente, dar si de felul lui se implica in toate sufera de bagare de seama isi terorizeaza vecinii e un scandalagiu, un pesedist nebun un pervers bolnav mintal
12
11
Daca avea banii lui Irinel Columbeanu,probabil ca era ,,iubi'' pentru mai multe fatuce.
25
1
Muie lui Serban
8
3
Dar acest individ nu face asa ceva de acuma....sunt ani de zile de cand tot hartuieste verbal femeile in eforie.O FOSILA care este turnator la politie si la primarie cine dracu nu cunoaste aceasta FOSILA nici DOAMNE -DOAMNE nu il vrea sus la el ca fute femeile
12
1
Nu ne urcam in tigai,cazane,masini de spalat Indesit,schimbati masinile!
11
6
asa primar asa oras , serbene demisia!!
12
6
ce sa le faca la fetele alea? sa-si bage piciorul in ele?
7
4
Nici nu stiti ce pierdeti, are mosul o limba de aur!
20
10
Pericol public al Eforiei mos sandor asta! In primul rand, interzicerea dreptului de a mai conduce! Nu pune frana la nicio intersectie, apoi internat undeva pana nu face rau vreunei fete! Drac gol carcasa asta batrana
25
4
Aaaaaaa! Asta i probabil George Despina
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920