REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Kanye West își păzește soția sexy! Bianca Censori a ieșit pe stradă aproape dezbrăcată

Kanye West își păzește soția sexy! Bianca Censori a ieșit pe stradă aproape dezbrăcată

A.F. 20 martie 2024 | 00:00 368

Kanye West (46 de ani) a fost surprins recent alături de soția sa, Bianca Censori (29 de ani), plimbându-se prin Los Angeles. Așa cum o face aproape mereu când iese în public, tânăra a optat pentru o ținută sumară, formată din colanți de culoare verde neon și o bustieră bej. În picioare, Bianca a purtat o pereche de pantofi negri cu tocul cui și botul ascuțit.

Kanye West isi pazeste sotia sexy! Bianca Censori a iesit pe strada aproape dezbracataKanye West, Bianca Censori, foto: Profimedia

La un moment dat, celebrul rapper american, care se laudă cu o avere de 400 de milioane de dolari, i-a tras pantalonii în jos soției sale, lăsându-i la vedere o parte din posterior. Modelul de origine australiană nu a părut deranjat de acest gest, văzându-și de drum în continuare, fără să își aranjeze colanții.

Kanye West vrea să își întemeieze o familie cu Bianca Censori

Bianca Censori și Kanye West s-au căsătorit în decembrie 2022, într-o ceremonie secretă. Recent, artistul a dezvăluit că își dorește copii cu aceasta. Deși mai are patru cu Kim Kardashian (43 de ani), pe North (10 ani), Chicago (6 ani), Saint (8 ani) și Psalm (5 ani).

Kanye West isi pazeste sotia sexy! Bianca Censori a iesit pe strada aproape dezbracata

Prietenul de multă vreme al designerului Yeezy, Justin LaBoy, a împărtășit săptămâna trecută cu publicația TMZ că West vrea mulți copii cu soția sa, Bianca Censori. „Cred că vor avea o grămadă de copii”, a spus acesta.

LaBoy a spus pentru presă că rapperul și soția lui sunt mai fericiți ca niciodată. „Eu o iubesc pe Bianca. Ea este grozavă și trăiește o viață uimitoare. Sunt în preajma lui Ye de ani de zile și Bianca este extrem de fericită.”

Bianca Censori pare să aibă deja o legătură strânsă cu cei patru copii ai rapperului, în special cu fata cea mare, North, întrucât a fost văzută des în compania acestora, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272