REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Kanye West îşi şterge un mesaj publicat pe Twitter în care a scris că încearcă să divorţeze de Kim Kardashian

Kanye West îşi şterge un mesaj publicat pe Twitter în care a scris că încearcă să divorţeze de Kim Kardashian

Replica API 23 iulie 2020 | 00:00 837

Rapperul Kanye West a scris miercuri dimineaţă pe contul său de Twitter că a încercat să divorţeze de soţia sa, vedeta reality TV Kim Kardashian, apoi a şters mesajul, câteva minute mai târziu, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Kanye West, Kim Kardashia

''Am încercat să divorţez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma închisorilor'', a scris West.

Rapperul pare să se refere la o întâlnire la hotelul Waldorf dintre Kim Kardashian şi rapperul Meek Mill, fostul iubit al cântăreţei Nicki Minaj, care au participat la o conferinţă pe tema reformei justiţiei penale, desfăşurată în Los Angeles în noiembrie 2018.

Kanye West a postat luni noapte o serie de mesaje bizare, conform cărora soţia lui West, Kim Kardashian, ar încerca ''să-l închidă'' pe motive medicale, precum şi mesaje în care rapper-ul se compara cu Nelson Mandela şi susţinea că filmul "Get Out" este bazat pe povestea vieţii sale. Această avalanşă de postări bizare apărute pe contul oficial de Twitter al lui Kanye West - dintre care majoritatea au fost şterse câteva ore mai târziu - s-a pornit la doar o zi după ce rapperul şi-a lansat campania pentru preşedinţia SUA, cu o adunare electorală organizată la Charleston, Carolina de Sud. În cadrul acestui eveniment electoral, Kanye West, cu ochii în lacrimi, a făcut referire la o decizie pe care el şi soţia sa au luat-o în legătură cu un avort.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272