REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
13.4° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Karmen, fiica lui Adrian Minune, de urgență la spital. Ce a pățit artista

Karmen, fiica lui Adrian Minune, de urgență la spital. Ce a pățit artista

A.F. 12 februarie 2024 | 00:00 296

Karmen Simionescu, fiica celebrului cântăreț Adrian Minune, a avut parte de o experiență neplăcută. Artista a trecut prin momente dificle, după ce a suferit un mic accident și a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Ce a pățit vedeta într-o clipă de neatenție?

Karmen, fiica lui Adrian Minune, de urgenta la spital. Ce a patit artistaKarmen Simionescu

Karmen este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, această făcându-se remarcată atât datorită talentului său, cât și grație familiei din care provine. La final de săptămână, se pare că fiica cea mare a lui Adrian Minune a fost nevoită să facă o vizită la spital, după ce a avut parte de un mic accident.

Cântăreața a ajuns la camera de gardă după ce, într-un moment de neatenție, a reușit să își prindă degetul în ușa de la mașină. Cu toate că la prima vedere a părut un incident infim, în realitate, lucrurile s-au complicat în câteva minute. Verdictul medicilor nu a fost unul extrem de plăcut în cazul ei, existând două variante prin care ar putea să remedieze rana.

Karmen: „Nu mai are rost”

Prima dintre ele era ca unghia să fie trasă cu un clește. În schimb, cea de-a doua era să își țină degetul bandajat și să îl îngrijească cu grijă, pentru a nu se infecta. Karmen le-a povestit tot fanilor, într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare. 

„Ca de fiecare dată când spun că am o zi bună, ceva trebuie să se întâmple. Și astăzi, eu, pentru că sunt cea mai deșteaptă femeie de pe întreaga planetă, mi-am trântit ușa de la mașină pe deget. Mai are rost să vă zic că eu în loc să deschid ușa, mi-am tras degetul din ușă? Nu mai are rost. Și că am fost la urgență (la spital n.r) pentru această nenorocire?!

Și variantele erau următoarele: unu, hai să tragem unghia cu cleștele, s-o dăm jos sau doi, hai să stăm așa, să vedem dacă se infectează. Am zis că o să fac un jurnal, dar se pare că viața mea este în fiecare zi o provocare și nu pot să țin pasul, să mă filmez la fiecare treabă”, a povestit fiica lui Adrian Minune, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedeta? De ce? Pentru ca e fiica piticului de gradina?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218