REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Karmen Minune și Betty Salam, rivale? Fiica lui Adrian Minune spune adevărul fără ocolișuri!

Karmen Minune și Betty Salam, rivale? Fiica lui Adrian Minune spune adevărul fără ocolișuri!

Valentina CAMARA 26 noiembrie 2022 | 00:00 684

De când se știe, Karmen Simionescu a trăit în lumina reflectoarelor. Prima dată prin prisma tatălui său, fiind unul dintre maneliștii cu ștate vechi de la noi, iar ulterior, odată cu vârsta, talentul moștenit a dus-o și pe ea pe culmile succesului.

Karmen Simionescu

Astfel, întreaga sa viață, deși este foarte tânără, s-a desfășurat în fața opiniei publice, fiind una dintre cele mai talentate artiste din țară.

Există rivalitate între Karmen Minune și Betty Salam?

Karmen și Betty sunt fiicele a două dintre cele mai grele nume din industria manelelor. Fără să vrea, oamenii le-au comparat și au vrut să le vadă în competiție, lucru care s-a întâmplat și cu tații lor.

Invitată la Detectorul de minciuni, Karmen a dezvăluit dacă există rivalitate între ea și Betty și cum privesc competiția pe plan muzical.

"Niciodată nu a existat o rivalitate între noi, oficială, de genul să ai ceva cu cineva, dar există o chestie productivă, așa cum există și între mine și frații mei, așa cum există și între mine și tata. Competivitate, în sensul în care îți dorești tot binele pentru celălalt, dar atunci când vezi că ușor ușor te depășește, îți dorești și tu să ajungi la fel de bun ca el sau ea sau poate chiar mai bun. Un lucru foarte bun pe care un artist poate să îl facă este să nu se mulțumească cu locul în care este.", a declarat Karmen Simionescu.

Se consideră Karmen Minune mai talentată decât Betty Salam?

A mai urmat o întrebare, legată de talent. E foarte greu să pui două voci în balanță și să le compari, însă publicul o face frecvent. Karmen a fost sinceră și a recunoscut dacă se consideră mai talentată decât prietena ei din copilărie, Betty.

"Nu mă consider mai talentată decât Betty, doar că sunt foarte conștientă de capacitatea, forța mea de muncă, știu foarte bine ce îmi doresc. Acum vorbesc doar de mine, nu de mine în comparație cu ea, să nu se înțeleagă greșit. O iubesc și o respect foarte tare. Face parte din familia mea, am crescut împreună, la fel și cu toate celelalte fete de lăutari. Știu bine ce îmi doresc de la viață și știu că mai devreme sau mai târziu voi obține acel ceva.", a mai mărturisit Karmen Simionescu.

Karmen Minune, adevărul despre relația cu Betty Salam

După ani de zile, în care toată lumea le-a văzut crescând împreună, dar fără să știe cum se înțeleg în viața reală. Karmen a fost cea care a rupt tăcerea și a mărturisit care este relația dintre cele două. Ba mai mult, a dat din casă și câteva reproșuri.

"Nu știu sincer dacă sunt mai muncitoare decât Betty. Eu aș zice că nu. Să știi că noi de fiecare dată când ne întâlnim, ne spunem sentimentele noastre sincere. 'Soro, vezi că ai zis acolo ceva prost, să ai grijă! Bă, te iubesc, ai grijă de tine'. Tot timpul când vorbim, avem o relație foarte deschisă și comunicăm foarte sincer, suntem genul de fete care dacă mie îmi merge bine, asta nu înseamnă că mie îmi merge rău. Noi știm ce simțim reciproc. De când ne-am născut noi, de fapt, de când am început să facem muzică s-a tot vorbit Karmen a depășit-o pe Betty, Betty a scos piesă, Karmen nu a mai scos. Tot timpul s-au făcut comparațiile astea.", a povestit Karmen Simionescu, la Detectorul de minciuni, potrivi wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272