REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Kate Middleton, omagiu adus Prințesei Diana

Kate Middleton, omagiu adus Prințesei Diana

Valentina CAMARA 24 noiembrie 2022 | 00:00 403

Kate Middleton i-a adus răposatei sale soacre, Prințesa Diana, cel mai mare omagiu. În cadrul primului banchet de stat organizat după moartea Reginei Elisabeta, Prințesa de Wales a purtat diadema preferată a acesteia, dar și o pereche de cercei eleganți.

Prințesa de Wales a atras toate privirile cu ținuta spectaculoasă purtată la bachet

De-a lungul timpului, atât Kate Middleton, cât și Meghan Markle au încercat să reproducă celebrele ținute purtate de Prințesa Diana, la diverse evenimente. Cunoscută pentru eleganța sa, dar și pentru latura ușor nonconformistă, Diana a rămas în amintirea tuturor ca un reper de modă, frumusețe și îndrăzneală.

La primul eveniment organizat după moartea Reginei Elisabeta, mai exact banchetul de stat, Kate Middleton a purtat o rochie superbă, albă, lungă, cu mânecile stil capă, accesorizate cu tot felul de pietre prețioase.

De departe, piesele de rezistență au fost bijuteriile, așa cum se obișnuiește la Casa Regală. Pentru banchetul la care a participat, Kate a ales să poarte tiara Reginei Maria, cea care a fost, de fapt, preferata Prințesei Diana. De asemenea, soția Prințului William a purtat cu mândrie și cerceii Dianei, cu perle și diamante. La mână, Kate a purtat o brățară cu diamante și perle albe, în ton cu ținuta.

În cadrul banchetului organizat după ce Carol a fost desemnat rege, Kate Middleton a etalat creația semnată de Jenny Packham și a reușit să câștige admirația tuturor celor prezenți la eveniment. În ceea ce privește coafura, Kate a ales să poarte un coc într-un ușor stil spaniol, extrem de elegant și care îi completa perfect fizionomia. Machiajul a fost unul discret, în stilul Casei Regale. Apariția lui Kate nu ar fi fost completă fără panglica albastră cu Ordinul Familiei Regale, accesorizată cu portretul Reginei Elisabeta și broșa ce o înfățișează pe aceasta.

Tiara a devenit, acum, preferata lui Kate Middleton.

Potrivit dailymail.co.uk, tiara pe care Prințesa de Wales a purtat-o la banchet a fost realizată în anul 1914 de bijutierul regal, Garrard. Acesta a urmat întocmai indicațiile Reginei Maria și a făcut bijuteria prețioasă din diamantele și perlele pe care Familia Regală le deținea.

Piesa de colecție este, de fapt, o copie a tiarei deținută de Prințesa Augusta de Hesse. În testamentul său, Regina Maria i-a lăsat tiara Reginei Elisabeta, care a și purtat-o în mod frecvent. În anul 1918, Regina i-a oferit-o în dar Prințesei Diana, chiar la nunta Prințului William. De asemenea, aceasta a mai purtat-o și în cadrul unei vizite oficiale la Washington, în anul 1985.

După moartea Dianei, tiara prețioasă a ajuns la Kate Middleton și a mai fost purtată de aceasta în 2018, tot în cadrul unui banchet de stat.

Kate a optat pentru geantă Alexander McQueen

Drept accesorii, Kate Middleton a ales să poarte o geantă stil clutch marca Alexander McQueen și o pereche de pantofi cu toc de la Gianvito Rossi.

La eveniment au mai participat, de asemenea, Regele Carol, precum și Regina Consoartă, Camilla, dar și Contele și Contesa de Wessex și mulți alți politicieni importanți. Banchetul a fost organizat cu prilejul vizitei de stat a președintelui sud-african, Cyril Ramaphosa. La un eveniment de o asemenea importanță, Kate Kiddleton a fost toată numai un zâmbet, potrivit click.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272