REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Kate Moss, fără sutien la 48 de ani! Arată incredibil

Kate Moss, fără sutien la 48 de ani! Arată incredibil

A.F. 8 noiembrie 2022 | 00:00 533

Ce apariție! Kate Moss (48 de ani) a arătat ca o adevărată zeiță din mitologia greacă, miercuri seară, la Premiile Wall Street Journal Innovator, din New York.

Kate Moss

Kate Moss a purtat o rochie Yves Saint Laurent

Legendarul supermodel a purtat o rochie transparentă cu glugă, de culoare verde, la care a ales să nu poarte sutien. Ținuta inedită, semnată de casa de modă Yves Saint Laurent, i-a lăsat la vedere și lenjeria intimă. Machiajul a fost unul de seară, un smokey-eye - așa cum ne-a obișnuit Kate Moss de fiecare dată, acesta fiind stilul său preferat de makeup, iar pe buze a ales să poarte un ruj roșu-portocaliu.

Drept accesorii, Kate Moss, care are o avere de 70 de milioane de dolari, a ales mai multe brățări mari, pe care le-a purtat pe ambele mâini, un lanț cu un cristal natural, dar și o pereche de cercei voluminoși. Rochia purtată de Kate face parte din colecția de primăvară-vară de anul viitor și nu a fost încă lansată în magazine, relatează tabloidul britanic DailyMail.

Chiar dacă se apropie de 50 de ani și este mamă unei fete deja mari, pe nume Lila Grace (20 de ani), Kate Moss și-a păstrat silueta fără cusur. Cum a reușit această performanță? Ei bine, ea ține de când se știe o dietă cunoscută drept 80/20, potrivit Vogue. Acest regim presupune în felul următor: mănâncă mese super sănătoase și hrănitoare în 80% din timp și își face poftele, 20% din timpul rămas.

În 2018, fotomodelul a recunoscut în cele din urmă că regretă replica ei celebră, de pe vremea când era tânără: „Nimic nu are un gust atât de bun, pe cât de bine se simte să fii slabă”. Ea a recunoscut că, în acea perioadă, nu mânca atât de sănătos și era slabă doar datorită metabolismului său rapid. „Când eram tânără, nu aveam deloc grijă de mine. Mâncam numai prostii”, a spus ea. Un alt supermodel celebru, Cindy Crawford, a spus că obișnuia să se enerveze pe Moss pentru că mânca alimente grase, dar era tot foarte slabă, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212