REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Kevin Costner a confirmat că Prinţesa Diana urma să apară alături de el într-un sequel al filmului "The Bodyguard"

Kevin Costner a confirmat că Prinţesa Diana urma să apară alături de el într-un sequel al filmului "The Bodyguard"

Replica API 3 iulie 2019 | 18:40 346

Kevin Costner

Kevin Costner a confirmat că Prinţesa Diana urma să apară alături de el într-un sequel al filmului "The Bodyguard" (1992), în care a jucat rolul unui agent care avea drept sarcină protejarea unei vedete pop interpretate de Whitney Houston, informează The Guardian.

Vorbind pentru PeopleTV, Costner a povestit că Diana şi producătorii erau dornici să realizeze acest proiect.

"Studioului i-a plăcut ideea de a realiza un 'Bodyguard 2'", cu Diana urmând să preia rolul din aceeaşi postură ca Whitney. Nimeni nu a ştiut asta timp de aproape un an", a adăugat actorul.

În 2012, Costner a vorbit pentru prima dată despre acest proiect, explicând că intriga ar fi implicat că personajul său să o protejeze pe Diana de stalkeri şi paparazzi înainte ca relaţia lor să devină una romantică. Actorul a declarat că un prim scenariu al proiectului a sosit pe biroul său cu o zi înainte ca prinţesa să îşi piardă viaţa într-un accident de maşină pe 31 august 1997.

Vorbind pentru People, Costner şi-a amintit că el şi Diana au discutat despre film, în special posibilitatea unor scene intime.

"Îmi amintesc de faptul că a fost incredibil de drăguţă şi a pus întrebarea: 'O să avem o scenă de sărut?'", a povestit Costner. "Mi-a spus într-un mod foarte respectuos că era puţin nervoasă pentru că viaţa ei era foarte reglementată şi i-am spus 'Da, va fi puţin şi din asta (sărut, n.r.), dar putem face şi asta să fie ok'".

Costner, în prezent vârstă de 64 de ani, a declarat că discuţiile au fost iniţiate de Sarah Ferguson. "Sarah a jucat un rol foarte important", a povestit el. "Întotdeauna am respectat-o pe Sarah, pentru că ea a fost cea care ne-a pus în legătură pe mine şi pe Diana. Şi nu a spus niciodată: "Dar eu? Sunt şi eu o prinţesă!, ci a susţinut foarte mult această idee".

"The Bodyguard" a avut încasări de 411 milioane de dolari (326 milioane de euro) la box office la lansare, devenind cel de-al doilea film cu cele mai mari încasări din 1992, în timp ce coloana sa sonoră este în continuare cea mai bine vândută coloană sonoră a tuturor timpurilor, cu 45 de milioane de exemplare achiziţionate la nivel mondial. Pelicula a marcat debutul în cinematografie al lui Houston, al cărui personaj este ameninţat de un stalker necunoscut.

Filmul, care nu a fost bine primit de critici, a fost transformat într-un musical în 2012 şi încă mai rulează în West End, la Londra.

Houston a murit brusc în 2012, înecându-se în baie, după o lungă istorie de dependenţă de droguri şi de probleme cu alcoolul. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108